Hopp til hovedinnholdet

Service

Når du velger det beste utstyret, bør du også velge den beste servicen og kundestøtten. Riktig og systematisk service betyr mer effektiv drift, færre ikke planlagte nedstengninger, lengre driftstider og utstyrslevetid og lavere totale eierkostnader.

Skala tilbyr servicekonsepter som gir deg som driftsansvarlig ro i sjelen.

Lange driftstider og mer komplekse anlegg stiller økte krav til systematisert og dokumentert vedlikehold. Vi kan tilby standardiserte og kostnadseffektive løsninger for forebyggende vedlikehold av prosessavsnitt eller utvalgte komponenter som ventiler, pumper, plateapparater eller separatorer.

Vedlikeholds- og tilstandsdokumentasjon

Regelmessig, forebyggende service reduserer risikoen for uventet driftsstans. Samtidig er et godt vedlikeholdt anlegg et viktig bidrag til best mulig produktkvalitet og driftsøkonomi. 

Og når service er gjort, vil du få en detaljert oversikt over tilstand på anlegget, hva som er gjort, samt anbefalte fremtidige vedlikeholdstiltak. Dette gir det beste grunnlaget for å planlegge fremtidig vedlikehold.

Alfa Laval Servicepartner

Skala er utnevnt Autorisert Servicepartner for Alfa Laval. Denne sertifiseringen bekrefter Skalas kompetanse og kapasitet til å gi best mulig service på Alfa Lavals produkter. Det understreker også det nære samarbeidet innen service og support. 

Vårt servicepersonell har produktspesifikk opplæring på vedlikehold av Alfa Lavals komponenter.

Bruk dette skjemaet til henvendelser om service/teknisk support - så blir henvendelsen opprettet som en sak i vår supportavdeling!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.