Hopp til hovedinnholdet

Service separatorer

Et dokumentert og systematisk vedlikehold av separatorer er god økonomi i form av økt trygghet mot uventede driftsstopp, økt komponentlevetid, best mulig råvareutnyttelse og reduserte driftskostnader.

Separatorer er sentrale komponenter i mange prosessanlegg og også noen av de komponentene som må tåle hardest belastning. Det er derfor viktig med systematisk og riktig vedlikehold for å sikre driftssikkerhet og best mulig ytelse. Fra Skala kan du få standard servicepakker for stor og liten service på Alfa Laval separatorer utført av fagpersonell opplært og sertifisert av Alfa Laval.

Autorisert Alfa Laval Service Partner
Skala er utnevnt Autorisert Servicepartner for Alfa Laval. Denne sertifiseringen bekrefter Skalas kompetanse og kapasitet til å gi best mulig service på Alfa Lavals produkter. Det understreker også vårt nære samarbeidet med Alfa Laval innen service og support.

Skala har mange års erfaring med å selge, installere og utføre service på separatorer. Vårt servicepersonell har produktspesifikk opplæring på vedlikehold av Alfa Lavals komponenter. Dermed er du sikret at vedlikeholdet er utført i henhold til Alfa Lavals krav og prosedyrer, og at riktige verktøy og reservedeler benyttes.

 

Produktkode

Beskrivelse

NOK eks. MVA

SSEPARLA

Liten separatorservice
- Demontering av kule
- Bytte pakninger
- Servicerapport

9.490,-

SSEPARSA

Stor separatorservice
- Demontering av kule
- Bytte av pakninger
- Fullstendig demontering
- Lagerbytte
- Servicerapport

14.750,-

Service kit/deler tilkommer

Skalas standardbetingelser

Reisekostnader tilkommer

Mer informasjon

Ta kontakt med oss via e-post: support@skala.no

Bestilling av service

Produktark

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.