Hopp til hovedinnholdet

Kurs - Service prosessventiler

Godt vedlikehold betyr lengre driftstid, reduksjon av ikke-planlagt nedstegninger, lengre levetid på utstyr, og økt lønnsomhet. Samtidig har det blitt stadig viktigere å kunne dokumentere at service er utført av personell med riktig kompetanse, samt at vedlikeholdsdeler av godkjent kvalitet har blitt brukt.

Skala tilbyr opplæring av teknisk personell i vedlikehold og service på originale Alfa Laval komponenter.

Skala tilbyr kursing til kunder som ønsker å utføre service på komponenter, tankutrustning, ventiler og pumper, på egenhånd.

Kursingen avholdes enten på kundens eget anlegg, eller vi kan arrangere kurs i Skalas lokaler i Lier eller i Trondheim. Kunder som gjennomfører dette kurset får en trygghet om at deres ansatte gjennomfører service i henhold til Skalas standard.

Kurset består av en teoretisk del og en praktisk del. I teoridelen blir du kjent med de ulike typer ventiler og pumper og blir forklart fordeler og ulemper med de ulike modellene. Mens i den praktiske delen gjennomfører du demontering, bytte av pakninger, visuell kontroll, montasje og funksjonstest. Etter fullført kurs vil deltakerne motta kursbevis.

 

Produktkode

Beskrivelse

NOK eks. MVA

KVENTITA

Teoretisk del: Pumper og ventiler
1 – 10 deltagere

12.500,-

KVENTIPA

Praktisk del: - Pumper og ventiler (per dag)
1 – 5 deltagere

12.500,-

Skalas standardbetingelser

Reisekostnader tilkommer

Mer informasjon

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.