Hopp til hovedinnholdet

Tjenester

Skala har lang og omfattende erfaring med konseptutvikling, planlegging, prosjektering og igangsetting av produksjonsmiljøer. Fra dagligvare til fiskefôr og kjøttprodukter har vi bygget teknisk kompetanse gjennom mange år. I vårt tjenestespekter vil vi kunne tilby en rekke innovative løsninger, gjerne kombinert med våre produkter. 

Skala kan tilby deg følgende tjenester: (denne siden er under utvikling)

Planlegger du utvidelse eller layoutendringer av anlegget ditt? Du vil få et solid underlag for dine beslutninger! Skala tilbyr nå lynrask laserskanning av ditt anlegg uten å forstyrre den daglige driften.

Et prosjekt kan medføre en større forpliktelse (investeringskostnad, naturinngrep, kontraktsfestet leveranse og lignende) når det først er igangsatt. Du vil derfor kunne ha stor nytte av å starte med et forprosjekt for å enklere kunne vurdere lønnsomhet, gjennomførbarhet, alternative løsninger eller andre kriterier som vil gi deg et stødig beslutningsgrunnlag.

Godt vedlikehold betyr lengre driftstid, reduksjon av ikke-planlagt nedstegninger, lengre levetid på utstyr, og økt lønnsomhet. Samtidig har det blitt stadig viktigere å kunne dokumentere at service er utført av personell med riktig kompetanse, samt at vedlikeholdsdeler av godkjent kvalitet har blitt brukt.

Maskiner med varme og bevegelige deler skal alltid kontrolleres hyppig. Jevnlig servicekontroll vil gi deg både gode produktresultater, samt være lønnsomt på sikt da risikoen for havari av din Berief-maskin blir minimal.

Service på Fischbein symaskiner sikrer deg velfungerende og driftssikre maskiner.

Økte driftstider og mer komplekse anlegg stiller økte krav til systematisert og dokumentert vedlikehold. Fra Skala vil du få en standardisert og kostnadseffektiv løsning for forebyggende vedlikehold av prosessavsnitt eller komponenter som ventiler, pumper, eller plateapparater.

Et dokumentert og systematisk vedlikehold av separatorer er god økonomi i form av økt trygghet mot uventede driftsstopp, økt komponentlevetid, best mulig råvareutnyttelse og reduserte driftskostnader.

Over tid vil det gro på innside av slanger og dyser/vaskearmer, som vil redusere vaskekvaliteten. For å sikre godt resultat, vil vi anbefale å gjennomføre årlig service - det er helt avgjørende for vaskemaskinens levetid.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.