Hopp til hovedinnholdet

Servicetilbud meieri og drikkevare

Skala har bygget de fleste meierianleggene i Norge, og har vært viktigste driftspartner for norsk meieri- og drikkevareindustri i en årrekke. 

Vi har utviklet en rekke standard servicepakker tilpasset kundene i denne sektoren, tilrettelagt for best mulig for driftssikkerhet og - økonomi.

Oppgradering av platevarmevekslere/pasteurer: For å optimalisere ytelsen tilbyr Skala inspeksjon/trykktesting og oppgradering av platevarmevekslere. Skala utfører også pakningsskift.

Sentrifugeoppgraderinger: Skala Service kan utføre en revisjon av dine separatorer og anbefale tiltak som kan øke produktiviteten, kapasiteten og spare energi. I tillegg utfører vi ordinær service på separatorer.

Homogenisatorer fra TetraPak: Tilstandskontroll og service.

Ventilservice: Kartlegging av ventiler sammen med bedriftens egne folk og ut fra dette gjennomfører service på alle type ventiler kombinert med tilstandsdokumentasjon.

Contherm® skrapevarmevekslere: Tilstands–kontroll og service. 

Tankoptimalisering: Gjennomgang av røreverk og vaskedyser i tanker for å optimalisere vannforbruk og energiforbruk ved riktig valg av vaskedyser og røreverk i tillegg til fokus på en optimal hygienisk løsning.

Ettersyn og vedlikehold pumper: Service på Alfa-Laval hygieniske sentrifugalpumper og lobepumperi. Vi tilbyr også service på Bornemann pumper.

Service og kalibrering Alfast standardiseringssystemer: Årlig kalibrering, kontroll og revisjon av Alfast og Alfast Plus standardiseringssystemer. LT Alfast Service til fast pris. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.