Hopp til hovedinnholdet

Skreddersydde servicekonsepter

Vi tilbyr serviceavtaler som er skreddersydd for å dekke ulike behov. I enkleste form kan dette være rutinemessig service med jevne mellomrom og til faste, timebaserte priser. 

Eller vi kan definere servicens hvem, hva, når og hvordan slik at vi oppnår dine spesifikke ytelsesmål.

Kategori 1. Få enkel tilgang, timebaserte priser og en dedikert tekniker som tar hånd om vedlikeholdsservice på utstyret ditt, uansett om det kommer fra oss eller fra en annen leverandør.

Kategori 2. Forebyggende vedlikehold. Dette innebærer systematiske, planlagte vedlikeholdsaktiviteter, inkludert delebytte og rutineservice med jevne mellomrom.

Dette gir deg kontroll over vedlikehold og en fast servicetimeplan og dermed planlagt utkoblingstid. Avtalen kan faktureres som timebasert service eller fastpris beregnet ut fra serviceobjekt og ønsket frekvens.

Kategori 3. Tilstandsbasert vedlikehold. Denne løsningen innebærer kontinuerlig monitorering av nøkkelkomponenter ved hjelp av følere som registrerer temperatur, vibrasjoner, driftstid, eller andre indikatorer for servicebehov. Typiske komponenter dette kan være aktuelt for er separatorer, homogenisatorer, pumper, eller andre enheter som er utsatt for hard arbeidsbelastning. 

Tilstandsdata settes opp med alarmverdier som trigger vedlikeholdsaktiviteter direkte i vedlikeholdssystemet, gjerne i form av arbeidsordrer.

Med kobling mot vedlikeholdssystemet sikres oppfølging, samtidig som du får et godt datagrunnlag for å forvalte driften av nøkkelkomponenter. Tilstandsbasert vedlikehold kan bidra til å både senke driftskostnader og øke driftssikkerhet og oppetid.

– Innenfor disse hovedkategoriene skreddersyr vi i stor grad serviceavtalene avhengig av utstyr, driftssituasjonen på det enkelte anlegg, og kundens spesifikke ønsker. 

Skala har bygget de fleste meierianleggene i Norge, og har vært viktigste driftspartner for norsk meieri- og drikkevareindustri i en årrekke. 

Vi har utviklet en rekke standard servicepakker tilpasset kundene i denne sektoren, tilrettelagt for best mulig for driftssikkerhet og - økonomi.

Skala kan tilby service og vedlikehold på et bredt spekter av prosess- og foredlingsutstyr for kjøttindustrien og annen matindustri. 

I nært samarbeide med våre leverandører, tilbyr vi produktspesifikke service- og vedlikeholdsprosedyrer.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.