Hopp til hovedinnholdet

Riktige deler, når du trenger det

Enten det gjelder planlagt vedlikehold, eller ved uventet driftsstopp er det viktig å få de delene du trenger raskt og effektivt.  

I samarbeide med  et internasjonalt leverandørnettverk kan vi tilby markedets mest omfattende utvalg av slitedeler, komponenter og reservedeler.

Med rask og enkel tilgang til markedets bredeste utvalg av robuste høykvalitetsdeler kan vi hjelpe deg i de fleste situasjoner. Et internasjonalt leverandørnettverk sikrer deg deler som tilfredsstiller alle krav til holdbarhet, pålitelighet, levetid og ytelse. 

Alfa Laval Service Partner

Som autorisert Alfa Laval Service Partner har Skala tilgang til et delelagersystem som inneholder informasjon om mer enn 450 000 deler. Alfa-Laval har mer enn 50 000 unike reservedeler på lager.
Alfa Lavals deler er produsert til nøyaktige spesifikasjoner, og har dokumentert sin kvalitet henhold til internasjonale standarder, og ikke minst  i prosesslinjer rundt om i hele verden.

Link til Alfa Lavals online produktkatalog

Riktig, dokumentert kvalitet

Vi tilbyr reservedeler med dokumentert kvalitet, og som tilfredsstiller ulike sertifiseringskrav som for eksempel REACH. Ved behov kan vi i samarbeide med bla Alfa Laval tilby sertifisering med full sporbarhet for viktige reservedeler til mat-, bioteknologi-, farmasiindustrien.

Kompetent hjelp når du trenger det

Det kan være vanskelig å finne den delen som er tilpasset akkurat de spesifikasjoner du trenger. Skala har nesten 80 års erfaring som reservedelsleverandør til norsk matindustri. 

Du vil snakke med kompetente fagfolk, som ofte vil kjenne deg og ditt anlegg, og som kan gi deg de riktige rådene ved valg av komponenter.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.