Hopp til hovedinnholdet

Referanser Meieri

Analyseverktøyet BacSomatic fra FOSS lar deg teste den hygieniske kvaliteten på råmelk raskere, rimeligere og mer automatisert enn tidligere.

Utvidet kapasitet med ny begerlinje, utnyttelse av eksisterende investeringer, en løsning som krever lite av den begrensede plassen som er til rådighet.

En vellykket overflytting og nybygging .Fullautomatisering av produksjonen. Godkjent produkt fra første ystekar.

En komplett turn-key som omfattet nybygg og komplette brunost- og hvitostlinjer inklusive servicemedia. En utvidelse/ombygging med minst mulig forstyrrelse av eksisterende produksjon. Et kraftig modernisert automasjonsanlegg.

Et moderne og effektivt produksjonsanlegg, hvor utstyr fra nedlagte TINE anlegg har blitt utnyttet for å redusere totalkostnader.

TINE Tretten har fått nødvendig økt produksjonskapasitet, med en ny effektiv grøtlinje godt integrert med eksisterende produksjonslinjer. Ved å benytte Skala som totalleverandør for hele prosessen fra råvare til palletering, har TINE Tretten fått en helhetlig løsning uten "gråsoner". Sluttproduktene holder høy kvalitet.

Nytt UF-filter for laktosereduksjon mer enn tredoblet kapasiteten. Ny produksjonslinje integrert med eksisterende utstyr ga større fleksibilitet og flere valgmuligheter. Spart tid med gjenbruk av velprøvde programobjekter og parametersettinger fra eksisterende installasjoner.

De nye layouten og den fleksible måten roboten kan omfordele produkter på de ulike linjene, gitt en helt ny robusthet. Resultatet er en langt mer driftssikker og fleksibel løsning, med en kapasitet på 18 000 beger/t.

Full utvidelse uten at driften stoppes. Et moderne prosessanlegg med gode resultater på drift og produktkvalitet. En ny generasjon styresystem hvor inntuning og parametersetting er migrert over fra tidligere løsninger. På Frya tas det i bruk en unik energiløsning som baserer seg på integrert utnyttelse av varme og kalde strømmer i produksjonsanlegget.

Mye manuelt og tungt arbeide er fjernet, samtidig som varme og damp fra grytene er borte - godt for arbeidsmiljøet. Nå foregår hele produksjonsprosessen i et lukket, automatisert system, hvor operatørene stort kan styre det hele fra kontrollrommet. Andelen av vrakprodukter er betydelig redusert, samtidig som andelen av produkter som får beste kvalitetsklassifisering er økt i forhold til tidligere.

Når siste ombyggingstrinn stod ferdig 2011, kunne TINE Meieriet Verdal årlig kunne yste 11 000 tonn ost, kjerne 9 000 tonn smør og Bremykt, samt tørke 18 000 tonn med wpc og permeatpulver. – Dette er en firedobling av produksjonen i forhold til tidligere.

Tine Tunga har fått et moderne og effektivt CIP-vaske system som tilfredsstiller alle krav til hygiene og sikkerhet. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.