Hopp til hovedinnholdet

Referanser Mat

En løsning gir som større kapasitet og økt mulighet for variasjon i produksjonen, samt et ventilbatteri som gir full fleksibilitet ved bruk av tanker og linjer.

En kompakt og effektiv palleteringsløsning som har stor fleksibilitet. Dette gjør løsningen enkel å tilpasse nye produkter/pakkemønstre. Høy driftssikkerhet og enkelt vedlikehold.

Økt kapasitet, større fleksibilitet på produksjonen og bedre sluttprodukt har vært de viktigste resultatene. Vannforbruket er redusert gjennom gjenbruk i de ulike fasene av prosjektet.

En effektiv og automatisert, nyutviklet CIP-vask løsning, levert av Skala, har gitt Idun Industri AS en mer fleksibel produksjon. Systemet sørger for at vask etter vask blir ensartet, og sparer bedriften for mye manuelt arbeid.

Med en ny og mer moderne og automatisert maskinpark kan Stabburet nå produsere opp til 60.000 bokser pr time på to linjer. Da det gamle anlegget ble installert produserte man 40.000 bokser om dagen på en linje. Med et høyautomatisert anlegg trenger Stabburet nå kun tre personer pr skift i den nye pakkehallen for hermetikkproduksjon. Samtidig er sikkerhet og arbeidsmiljø forbedret.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.