Hopp til hovedinnholdet

Referanser Kjøtt

Med Skalas nye baconteknologi har den tradisjonelle produksjonsmetoden blitt byttet ut med transportbaner som kontinuerlig transporterer baconsidene gjennom varmebehandling og kjøling.

Hele pakkeanlegget betjenes i dag av 3 personer pr skift, tidligere krevde disse operasjonene 7 personer pr skift – arbeidsbesparelsen er med andre ord betydelig! Hele anlegget ble forøvrig montert og satt i gang i løpet av en helg – resultatet av en betydelig innsats fra Skala Maskons tekniske personell.

Best mulig hygiene og matvaresikkerhet, kombinert med tilrettelagte arbeidsforhold for de ansatte.

Norfersk har fått et moderne, effektivt og fleksibelt produksjonsanlegg som ivaretar krav til hygiene, produksjonssikkerhet og arbeidsmiljø. Anlegget kombinerer moderne produksjonssystemer, avansert datateknologi og dyktige fagfolk for å levere et best mulig produkt til Norgesgruppens butikker.

FoodScan™ Meat Analyzer har gitt Nortura Sogndal raskere og mer økonomiske produktanalyser. Men aller viktigst er det at analysene nå er blitt tryggere - og helt uten bruk av kjemikalier!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.