Hopp til hovedinnholdet
Kjøtt

Råvarebehandling

Emulgering, forming, slicing, pølsestoppere, kokegryter, røk og annen temperaturbehandling.

Sluttproduktets kvalitet fastlegges av råvarekvalitet og råvarebehandling. Det er derfor avgjørende at man i beslutningsprosessen velger det utstyret som får frem den optimale kvaliteten. Skala har mangeårig erfaring som sikrer det endelige resultatet.

Tining ved hjelp av mikrobølger eller radiobølger - batch og tunell
Veiing og mellomlagring av produkter i en standardiseringslinje.
Mekanisk separasjon av bein, kjøttprodukter, sener mm
Vi samarbeider med ledende leverandører av kverner og blandere, bla Karl Schnell og Weiler (Provisur).

Mer informasjon

Håvard Husemoen

Salgsdirektør

+47 971 60 985

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.