Hopp til hovedinnholdet

Prosessutstyr

Emulgering, forming, slicing, pølsestoppere, kokegryter, røk og annen temperaturbehandling.

For å ta vare på råvarernes egenskaperer det avgjørende å velge riktig prosessutstyr. Mekanisk bearbeiding, temperaturstyring, vektkontroll og fettmåling er viktige momenter for et godt resultat. Vi har lang erfaring og kan gi sikker veiledning.

Karl Schnell er ledende innen emulgeringsteknologi, og tilbyr et bredt spekter av produkter og løsninger, tilpasset inviduelle krav og ulike produkter.
Karl Schnells pølsestoppere og vakuumfyllere kjennetegnes av høy driftsikkerhet og enkel betjening.
I samarbeide med Formax og Karl Schnell kan vi tilby et bredt spekter av formingsløsninger.
Termisk behandling av matvarer - dette omfatter koking, steking, forvelling, bruning, grilling, pasteurisering, sterilisering og kjøling.
Schröter er en markedsleder innen varm og kald røyking samt klimalinjer for kjøtt- og fiskeindustrien.
Provisur TST ™ tilbyr løsninger for panering, fritering, steking, koking og frysing for en rekke bruksområder og produkter.
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.