Hopp til hovedinnholdet

Teknisk Support til Ettermarkesavdelingen

Vi søker etter flere teknisk support medarbeidere til Ettermarkesavdelingen. Stillingen som teknisk support innebærer en bred kontaktflate for problemløsning i organisasjonen og mot våre kunder. 

Skala har Norges største fagmiljø innenfor prosjektering av prosessanlegg til matindustrien og har en stor kundegruppe som er aktiv bruker av den støtten ettermarkedsavdelingen yter.

Arbeidsoppgavene vil først og fremst bestå i:

  • Teknisk support til kunde innen næringsmiddelindustrien
  • I kontakt med kunder være offensiv og arbeide for innsalg av firmaets service og ettermarkedsløsninger.
  • Utarbeidelse av tilbud i forbindelse med serviceoppdrag.
  • Bestilling av service fra intern eller ekstern leverandør.
  • Tilrettelegge bestillinger for backoffice gjennom å skaffe tilveie informasjon fra kunder og leverandører
  • Følge opp leverandører i oppdragene
  • Behandling av reklamasjoner på ettermarkedsleveranser i samarbeid med salgsansvarlig
  • Utøve kundeservice og gi tilbakemeldinger til kundene

 Ønskede kvalifikasjoner

Du bør fortrinnsvis ha teknisk utdannelse på bachelor nivå men erfaring kan erstatte formell skoleutdannelse. Minimum 5 års erfaring fra levering eller bruk av teknisk kundeservice innen en eller flere av bransjeområdene til næringsmiddelindustrien; kjøtt, meieri, drikkevarer, frukt/grønt etc. Vi ser etter en medarbeider med egenskaper som:

  • Systematisk og nøyaktig
  • Effektiv
  • Serviceorientert
  • God muntlig og skriftlig framstillingsevne
  • Initiativrik og selvgående
  • Fleksibel og god til å samarbeide

Vi tilbyr

Vi tilbyr deg allsidige og utfordrende arbeidsoppgaver i et positivt og uformelt fagmiljø hvor du kan utvikle deg videre innen teknisk support. Skala tilbyr gode pensjons og forsikringsordninger samt en konkurransedyktig lønn.

Vil du vite mer – kontakt fungerende ettermarkedssjef Hege Sverresson på tlf.: 911 09 231.

Søk på stillingen via FINN.no 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.