Hopp til hovedinnholdet

Servicemekaniker til ettermarkedet

Skala er et Skandinavias største fagmiljøer for prosessløsninger til matindustrien. Nå søker vi en servicemekaniker til vår ettermarkedsavdeling.

Arbeidsoppgaver

-      Gjennomføre service på ventiler, separatorer, homogenisator og varmevekslere.

-      Gjennomføring av service på småmaskiner på firmaets verksted og ute hos kunde.

-      Utføre forebyggende vedlikehold på utstyr hos kunde eller ved et av våre kontorer.

-      Foreta igangkjøring av utstyr og opplæring av personell hos kunden.

-      Bistå ved salg av servicetjenester.

Vi ser etter en person med god orden og struktur på sitt arbeid. Stillingen innebærer en utstrakt kontakt med kunder og du vil være en del av et team internt i bedriften. Evne til å skape kontakt og kommunisere med mennesker er derfor egenskaper som vil komme godt med. Kundene våre har produksjonsanlegg rundt omkring i Norge og det må påregnes en del reiseaktivitet.

 

Ønskede kvalifikasjoner

Av formell utdannelse bør du ha fagbrev som industrimekaniker eller annen relevant teknisk utdannelse og må beherske et skandinavisk språk. Erfaring fra prosessanlegg og service er en fordel - erfaring kan erstatte realkompetanse. Det er en fordel om du har sveisesertifikat type NS-EN 287-1 141.

 

Et utviklende fagmiljø

Vi kan tilby deg allsidige og utfordrende arbeidsoppgaver i et positivt fagmiljø hvor du kan utvikle deg videre faglig og menneskelig. Du vil raskt få ansvar - men også frihet til å utøve dette ansvaret. Den rette person kan forvente konkurransedyktige betingelser.

Vil du vite mer om stillingene kan du kontakte avdelingsleder Helge Iversen på telefon 918 62 084. Skriftlig søknad sendes via finn.no.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.