Hopp til hovedinnholdet

Salgsansvarlig industriell IT og automasjon

Skala er i vekst og automatisering er et av våre viktigste satsningsområder. Vi utvikler kosteffektive og standardiserte automasjonssystem til norsk matindustri og sjømatnæringen (som vårt frontprodukt LTLine), og optimale design av produksjonsløsninger i tverrfaglig samarbeid internt og med ledende leverandører. Vi søker automasjonsingeniører med Industriell IT kompetanse som ønsker å jobbe med et bredt spekter av kunder og utfordringer til vårt prosjektsalgsteam.

Arbeidsoppgavene vil først og fremst bestå i:

  • Markedsføring og salg av automasjon- og industriell IT løsninger med fokus på løsninger som øker kundens produktivitet og lønnsomhet.
  • Delta på messer og ta initiativ til fagdager, kundearrangement og workshops.
  • Delta i det tverrfaglige salgsmiljøet i Skala

Ønskede kvalifikasjoner

Du bør fortrinnsvis være ingeniør-/sivilingeniør men minimum fem års relevant erfaring fra automasjon i prosessindustrien – gjerne fra mat, sjømat eller annen hygienisk relatert bransje. Det er ønskelig du har erfaring fra salg til kunder og demonstrasjon av tekniske konsept og optimaliseringsløsninger.

 

Teknisk erfaring med Industriell IT / IT systemdesign, DCS, PLS og HMI system er også relevant for stillingen. Det er i tillegg en fordel at du har kompetanse fra ABB 800xA prosess-styresystem, Wonderware Scada, Siemens Simatic styresystem og/eller MES løsninger.

Du bør kunne jobbe selvstendig, ha god orden og struktur samt ha evne til å kommunisere godt med kollegaer, kunder og leverandører.

Disse egenskapene vektlegger vi spesielt:

  • Løsningsarkitekt
  • Seniorkunnskap innen automasjon, industriell IT og optimalisering
  • Relasjonsbygger med godt nettverk
  • Sterkt ønske om bransjeerfaring fra blå næring 

Utviklende arbeidsmiljø

I Skala vil du jobbe i et tverrfaglig miljø med noen av bransjens mest erfarne fagfolk innen sitt område. Vi kan tilby variasjon i oppgavene og en stilling med utviklingsmuligheter og en opplæringsplan som inkluderer kurs internt og hos nøkkelleverandører.

Annet

Du vil få lønn etter kvalifikasjoner og vi ønsker deg om bord så fort som mulig på et av våre kontorer: i Oslo, på Heimdal eller på Klepp.

Har du spørsmål angående stillingen, kontakt forretningsdirektør Heidi Moseng tlf.: 907 96 839, e-post heidi.moseng@skala.no 

Søknad og CV sendes til stilling@skala.no 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.