Hopp til hovedinnholdet

Prosessmontører bosatt i Trondheimsområdet

Vi er i vekst og søker montører til våre kunder i Trondheimsområdet. Montasjen vil foregå ute hos kunde, eller i prefab.hall i Skalas fabrikk på Heimdal.

Som prosessmontør vil du i nært samarbeid med våre dyktige automasjons- og prosessingeniører være med på å utvikle og implementere nye og moderne produksjonsløsninger for norsk matindustri. Er det viktig for deg med faglige utfordringer, liker du å jobbe selvstendig og være i kontakt med kunder, bør se på hvilke muligheter vi kan gi deg i Skala.

Du bør fortrinnsvis ha fagbrev som industrirørlegger eller annen relevant teknisk utdannelse. Du må beherske et skandinavisk språk.

Hos Skala blir du del av et uformelt miljø i en bedrift med stadig nye og spennende prosjekter. Den rette personene kan forvente konkurransedyktige betingelser. Les mer om stillingen på www.skala.no
Vil du vite mer – ring avdelingsleder Helge Iversen på telefon 918 62 084. Søknad sendes via Finn.no.

Om arbeidsgiveren

Skala AS har gjennom kunnskaps- og teknologileveranser til næringsmiddelproduksjon, etablert seg som en viktig bidragsyter til verdiskapingen hos matvareprodusenter i Norge. I 80 år har vi bistått våre kunder med å bringe produktidéer til storskala produksjon. Vi er stolte av å være den ledende leverandøren av næringsmiddelteknologi i Norge med kompetanse og utrustning som strekker seg fra prosessutstyr, automasjons- og industrielle IT løsninger til driftsmateriell og service.
Skala AS er en del av et stort kunnskaps- og leveransemiljø til næringsmiddelrelatert industri gjennom eierskap i tre selskaper; Skala Maskon, Skala Robotech og Skala Fabrikk. Skala Gruppen omsetter for 630 mill årlig og vi er totalt 186 motiverte ansatte. Vårt hovedkontor er på Helsfyr i Oslo og øvrige kontorer ligger i Stavanger, Drammen, Heimdal og Stjørdal. Fortsatt vekst og utvikling er vårt hovedmål og vi trenger flere på laget.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.