Hopp til hovedinnholdet

Key Account Manager i Trondheim

Brenner du for salg og har erfaring fra næringsmiddelindustrien?

Skala er en ledende aktør innen levering av prosessløsninger til norsk matindustri. Vi søker nå en operativ og selgende KAM innenfor segmentet Produkt og Tjenestesalg. Stillingen rapporterer til Salgssjef (Oslo). 

Hva går jobben ut på?

Som KAM skal du drive aktivt og oppsøkende salgsvirksomhet av Skalas produkter og tjenester overfor eksisterende og nye kunder. Din hovedoppgave er å avdekke kundens behov for Skala sine produkter, tjenester og prosjekter. Du har resultat- og budsjettansvar for egen kundeportefølje, og skal lede og koordinere salgsarbeidet. Du vil ha det overordnet kundeansvaret og være kundens sentrale kontaktpunkt, og sammen med beslutningstakere hos kunden etablere samarbeidsplaner som sikrer at kunden gjør suksess i sitt marked. Kundeporteføljen består av kunder i Trøndelag og nordover, og noen kunder vil også være geografisk spredt rundt omkring i landet. Noe reiseaktivitet må påregnes. 

Hvem er du?

Du har høyskoleutdanning økonomi/administrasjon eller annen relevant utdanning innen næringsmiddel, matteknologi el. Kjennskap til matindustrien eller tilknyttede bransjer er ønskelig, gjerne også erfaring fra industrielt eller teknisk salg. Du har erfaring med oppsøkendeøkende salg B2B, og jobber selvstendig for å gjennomføre relevante salgsaktiviteter overfor nye og eksisterende kunder. Du er en dyktig kommunikator, både skriftlig og muntlig, og har erfaring med forhandlinger og kontraktarbeid, eks. rammeavtaler.

Som person er du ryddig og systematisk med et brennende engasjement for salg! Du har teknisk forståelse, og er opptatt av å tilegne deg kunnskap som hjelper deg å forstå kundens virkelighet og gjør deg i stand til å tilby verdifulle løsninger og skape langsiktige relasjoner. Du har god datakompetanse og forstår viktigheten av å anvende felles rapporteringssystem for å sikre høy grad av profesjonalitet.

Hva tilbyr vi?

Ved vår avdeling i Trondheim vil du bli del av et meget kompetent fagmiljø med bred erfaring og kjennskap til vår bransje. Du vil få en selvstendig stilling med påvirkningsmuligheter og variasjon, og vil få muligheten til å tilføre Skala ny innsikt og kompetanse, og i tillegg til å være med på å skape vekst i et veletablert selskap med en ledende posisjon og sterkt merkenavn.

Høres dette spennende ut?

Er du klar for å ta neste skritt i din karriere? Send oss en kort søknad og din CV snarest. Ta kontakt med Håvard Husemoen tlf. 97160985, dersom du har spørsmål. 

FINN-annonsen ser du her. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.