Hopp til hovedinnholdet

HR Manager for matindustriens førstevalg – Skala AS

Vi skal prege morgendagens matindustri. Matindustrien er Norges nest største landbaserte industri og Skala AS bistår ledende aktører i hele verdikjeden fram til ferdige bearbeidede matvarer. Disse produktene finner imatbutikken og på kjøkkenbordet hver dag.

Skala AS er morselskap og en del av et stort kunnskaps- og leveransemiljø til næringsmiddelrelatert industri gjennom eierskap i fire selskaper; Skala Maskon, Skala Robotech, Skala Fabrikk og Forberg International.

Trigges du av ansvar?

Som vår operative HR Manager vil du få ansvar for alle felt innen HR-faget, fra det strategiske til det operative. Du vil få ansvar for å gjennomføre alle aktiviteter som omhandler menneskelige ressurser og organisasjonsutvikling. Skala blir foretrukket på bakgrunn av tradisjon, historikk, lang erfaring, sterk faglig kompetanse og leveransekraft i markedet. HR Managers funksjon blir å videreutvikle HR-strategi og operasjonalisere denne slik at våre menneskelige og faglige ressurser fortsatt blir et av våre konkurransefortrinn.

Sterkere sammen

Gjennom HR-prosessene skaper du forutsetninger for utvikling, vekst, trivsel og godt medarbeiderskap. Primæroppgaver:

  • Videreutvikle og operasjonalisere HR-strategi, årshjul og policy for Skala AS og datterselskapene
  • Planlegge og gjennomføre oppgaver knyttet til organisasjonsutvikling og endringsledelse
  • Sparringspartner for toppledere og mellomledere. Fasilitere gjennomføring av lederutviklingsprogram, kompetanseutvikling og rekrutteringsprosesser, samt kvalitetssikre disse
  • Gjennomføre medarbeiderundersøkelser, identifisere forbedringsområder og iverksette tiltak
  • Tilrettelegge for godt fysisk og psykisk arbeidsmiljø
  • Daglig drift av HR-prosesser og personaladministrasjon

Du vil trives hos oss

Vi tror du vil trives hos oss om du får sansen for faget vårt. Noen av oss er nerder på brunost, yoghurt produksjon, automasjon, eller flytende prosess, mens andre finner nye forretningsområder i for eksempel blå næring. Vi tror du passer inn om du liker ulikhetene og det tverrfaglige. Du trenger ikke komme fra bransjen, men litt interesse for trygg norsk matindustri vil nok være en fordel.

Du vil lykkes hos oss

Rollen er selvstendig, du har ingen å delegere direkte til. Er du god på å involvere ledere og medarbeidere? Får du inn gode HR rutiner og HR fokus i organisasjonen? Da vil du få mye hjelp og lykkes hos oss! Vi tenker det er en fordel om du er vant med ingeniørmiljøer og gjerne fra selskap som ikke har alle under samme tak. Det må regnes med noe reising. Næringen er i stor endring og konkurransebildet endres. I endringsprosessene får HR en viktig rolle som sparringspartner og pådriver. Ønskede kvalifikasjoner:

  • Minst 5 års erfaring fra tilsvarende rolle, ikke nødvendigvis tilsvarende tittel og miljø
  • Utdannelse Bachelor / Master i HR, erfaring kan veie opp for eventuell manglende utdannelse
  • God kunnskap om lover og regler knyttet til HR og personal

Motiverte kolleger med høy kompetanse

Du vil samarbeide med noen av bransjens mest erfarne fagfolk innen sitt område. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø, interessante arbeidsoppgaver og lønn etter kvalifikasjoner. Videre opplæring vil skje internt og hos våre leverandører. Tiltredelse snarest. 

Vis gjerne din interesse ved å laste opp din profil/CV via søk knappen, så tar vi en prat. 

Klikk her for å søke
Søknadsfrist: Snarest 
Ansettelsesform: Fast

Om arbeidsgiveren

Skala AS har gjennom kunnskaps- og teknologileveranser til næringsmiddelproduksjon, etablert seg som en viktig bidragsyter til verdiskapingen hos matvareprodusenter i Norge. I 83 år har vi bistått våre kunder med å bringe produktidéer til storskala produksjon. Vi er stolte av å være den ledende leverandøren av næringsmiddelteknologi i Norge med kompetanse og utrustning som strekker seg fra prosessutstyr, automasjons- og industrielle IT løsninger til driftsmateriell og service.
Skala AS er en del av et stort kunnskaps- og leveransemiljø til næringsmiddelrelatert industri gjennom eierskap i tre selskaper; Skala Maskon, Skala Robotech og Skala Fabrikk. Skala Gruppen omsetter for 600 mill årlig og vi er totalt 200 motiverte ansatte. Vårt hovedkontor er på Helsfyr i Oslo og øvrige kontorer ligger i Klepp, Stavanger, Drammen, Heimdal og Stjørdal.tjørdal.

Kontaktpersoner

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.