Hopp til hovedinnholdet

Elektro- og automasjonsingeniør til utviklende fagmiljø!

Skala er i vekst og automatisering er et av våre viktigste satsningsområder. Vi styrker nå laget vårt med en automatiker/automasjonsingeniør med erfaring fra automasjons- og elektroprosjektering.

Arbeidsplass er fortrinnsvis ved vårt kontor i Heimdal, evt. kan Oslo eller Klepp også være aktuelt. Stillingen rapporterer til leder for avdeling Industriell IT og Automasjon (Oslo). I perioder vil du delta på prosjekt, og vil da rapportere til prosjektleder.

Arbeidsoppgavene vil først og fremst bestå i:

· Design og prosjektering av industrielle tavlesystem og feltkomponenter

· Utarbeide elektrodokumentasjon ved bruk av EPLAN

· Etablere digital og svakstrøms- infrastruktur på kundeanlegg fra tavle til felt

· Oppkopling, konfigurering og test av feltkomponenter på anlegg

· Konfigurering, feilsøking og programmering av Siemens PLS system

Arbeid på anlegg kan variere fra mindre oppdrag til deltakelse på større prosjekter. Noe reising må derfor påregnes.

Hvem er du?

Du bør fortrinnsvis ha erfaring fra automasjons- og elektroprosjektering. Det er også en fordel om du har utdanning som høyskoleingeniør eller fagbrev innen automasjons- og/eller elektrofag. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.

Du har god oversikt over utviklingen innen fagområdene og erfaring med design og beregninger av elektrotekniske løsninger.

Liker du å jobbe selvstendig samt å delta i konstruktivt teamarbeid, har god orden og struktur samt ha evne til å kommunisere godt med kollegaer, kunder og leverandører. Da kan dette være muligheten for deg!

Hva kan vi tilby?

I Skala vil du jobbe i et tverrfaglig miljø med noen av bransjens mest erfarne fagfolk innen sitt område. Vi kan tilby variasjon i oppgavene og en stilling med mulighet for utvidet ansvar og utviklingsmuligheter. Du blir del av et uformelt og trivelig miljø med humor og takhøyde!

Vi er opptatt av at du tror på våre verdier og ønsker å bidra til å videreutvikle disse. Ved å se muligheter, spille hverandre gode, bruke vår faglig styrke, vise gjennomfølgingskraft og skape verdier, skal vi skape bærekraftige løsninger til fremtidens industri! 

Høres dette interessant ut?

Har du spørsmål ta kontakt med Direktør for Industriell IT & Automasjon Heidi Moseng, tlf. 907 96 839 eller HR Manager Lene Sellæg, 991 62 801.

Søk på stillingen her. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.