Hopp til hovedinnholdet
Banner

Vil du jobbe hos oss?

Når du velger å jobbe med prosessdesign og utstyr til matindustrien tar du samtidig et verdivalg. Mat er verdens viktigste råstoff og påvirker alle mennesker – hver dag. Det er nedbrytbart i naturen og utgjør en forskjell på liv og død på sitt beste – eller verste. Derfor er produksjon av mat ikke noe som kan tas lett på. En feil i produksjonen kan ha fatale konsekvenser for merkevaren som står bak produktet, men enda viktigere for enkeltindividet som konsumerer produktet. Det må vi huske på hver dag og i hver eneste oppgave vi løser for våre kunder. Resultatet av våre valg eksponeres for salg i mathyllene og står på matbordet til hele Norges befolkning.

Hos oss får du anledning til å jobbe med noen av Norges beste innen matindustriteknologi. Vi har et utviklingsmiljø som finne løsninger på oppgaver som ingen tidligere har løst. Her får du anledning til å jobbe med alle bransjer og med oppgaver for små matprodusenter og store industrianlegg – alle er like viktige for oss.

 

Ledig stillinger:

Forberg International is growing and our sales team is looking for an Engineer with passion for sales. Main task will be sale of Forberg machines, spare parts and services to existing and new clients.  

Skala Fabrikk er i sterk vekst og vi søker derfor en strukturert, systematisk og selvstendig mekaniker til vårt påbyggerverksted.

Skala har en sterk posisjon i matindustrien og nå ønsker vi å forsterke vårt team med en fagskoleingeniør som ønsker spennende arbeidsdager med store variasjoner i prosjekter og oppgaver. 

Skala har Norges største fagmiljø innen prosjektering av prosessanlegg til matindustrien. Automatisering og digitalisering er vesentlig for effektiv produksjon og drift i disse markedene. Vi utvikler og leverer automasjonsløsninger basert på plattformer fra ABB, Siemens og Wonderware. Skala har sin egen automasjonsplattform – LTLine, som vi selv utvikler løpende etter bransjekrav og teknologisk utvikling.

Dersom du ønsker å jobbe med prosjektarbeid for matindustrien, kan Skala tilby deg utviklende og interessante arbeidsoppgaver. Vi er et av Skandinavias største fagmiljøer innen prosjektering og design av prosessanlegg til norsk matindustrien. Vi søker dyktige prosessingeniører som ønsker å delta aktivt i alle prosjektets faser fra design til igangkjøring.

Skala er i vekst og automatisering er et av våre viktigste satsningsområder. Vi utvikler kosteffektive og standardiserte automasjonssystem til norsk matindustri og sjømatnæringen (som vårt frontprodukt LTLine), og optimale design av produksjonsløsninger i tverrfaglig samarbeid internt og med ledende leverandører. Vi søker automasjonsingeniører med Industriell IT kompetanse som ønsker å jobbe med et bredt spekter av kunder og utfordringer til vårt prosjektsalgsteam.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.