Hopp til hovedinnholdet
Banner

Vil du jobbe hos oss?

Når du velger å jobbe med prosessdesign og utstyr til matindustrien tar du samtidig et verdivalg. Mat er verdens viktigste råstoff og påvirker alle mennesker – hver dag. Det er nedbrytbart i naturen og utgjør en forskjell på liv og død på sitt beste – eller verste. Derfor er produksjon av mat ikke noe som kan tas lett på. En feil i produksjonen kan ha fatale konsekvenser for merkevaren som står bak produktet, men enda viktigere for enkeltindividet som konsumerer produktet. Det må vi huske på hver dag og i hver eneste oppgave vi løser for våre kunder. Resultatet av våre valg eksponeres for salg i mathyllene og står på matbordet til hele Norges befolkning.

Hos oss får du anledning til å jobbe med noen av Norges beste innen matindustriteknologi. Vi har et utviklingsmiljø som finne løsninger på oppgaver som ingen tidligere har løst. Her får du anledning til å jobbe med alle bransjer og med oppgaver for små matprodusenter og store industrianlegg – alle er like viktige for oss.

 

Ledig stillinger:

Vi er i vekst og søker montør i Trondheimsområdet. Montasjen vil foregå ute hos kunde, eller i prefab.hall i Skalas fabrikk på Heimdal. Som prosessmontør vil du i nært samarbeid med våre dyktige automasjons- og prosessingeniører være med på å utvikle og implementere nye og moderne produksjonsløsninger for norsk matindustri. Er det viktig for deg med faglige utfordringer, liker du å jobbe selvstendig og være i kontakt med kunder, bør du se på hvilke muligheter vi kan gi deg i Skala.

Skala er ledende innen levering av prosessløsninger til norsk matindustri. Med fokus på oppsøkende salg og markedsføring, får du en viktig rolle i forhold til å sikre og bygge videre på vår ledende posisjon i meieribransjen. Som selger får du ansvar for en kundeportefølje bestående av sluttbrukere. Du blir Skalas ansikt utad og den som sørger for at kunden opplever god service – hver gang. Din hovedoppgave er å dekke kundenes behov for prosjekt eller maskiner i deres produksjonsprosess.

Skala er Norges største fagmiljøer for prosessløsninger til fòrindustrien. Vi er i en spennende fase hvor vi styrker vår satsning mot nye segmenter spesielt fiskefôrindustrien og i den forbindelse søker vi en salgs- og produktansvarlig fôr som ønsker å få en stor grad av ansvar og frihet til å utvikle markedet og leverandører.

Skala er i vekst og automatisering er et av våre viktigste satsningsområder. Vi utvikler kosteffektive og standardiserte automasjonssystem til norsk matindustri og sjømatnæringen (som vårt frontprodukt LTLine), og optimale design av produksjonsløsninger i tverrfaglig samarbeid internt og med ledende leverandører. Vi søker automasjonsingeniører med Industriell IT kompetanse som ønsker å jobbe med et bredt spekter av kunder og utfordringer til vårt prosjektsalgsteam.

Vi opplever økt etterspørsel etter våre tjenester og søker en servicetekniker til vår ettermarkedsavdeling. Er det viktig for deg med faglige utfordringer, liker du å jobbe selvstendig og være i kontakt med kunder, bør se på hvilke muligheter vi kan gi deg i Skala.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.