Hopp til hovedinnholdet
Banner

Vil du jobbe hos oss?

Når du velger å jobbe med prosessdesign og utstyr til matindustrien tar du samtidig et verdivalg. Mat er verdens viktigste råstoff og påvirker alle mennesker – hver dag. Det er nedbrytbart i naturen og utgjør en forskjell på liv og død på sitt beste – eller verste. Derfor er produksjon av mat ikke noe som kan tas lett på. En feil i produksjonen kan ha fatale konsekvenser for merkevaren som står bak produktet, men enda viktigere for enkeltindividet som konsumerer produktet. Det må vi huske på hver dag og i hver eneste oppgave vi løser for våre kunder. Resultatet av våre valg eksponeres for salg i mathyllene og står på matbordet til hele Norges befolkning.

Hos oss får du anledning til å jobbe med noen av Norges beste innen matindustriteknologi. Vi har et utviklingsmiljø som finne løsninger på oppgaver som ingen tidligere har løst. Her får du anledning til å jobbe med alle bransjer og med oppgaver for små matprodusenter og store industrianlegg – alle er like viktige for oss.

 

Ledig stillinger:

Skala styrker organisasjonen med en prosjektdirektør for ytterligere å befeste og utvikle sin posisjon som den sterkeste leverandøren i næringsmiddelindustrien i blå og grønn næring.  Prosjektavdelingene består av fire fagområder som samlet bidrar inn i Skalas leveranser; prosjektledelse, prosessengineering, automasjon og montasje.

Skala har Norges største fagmiljø innen prosjektering av prosessanlegg til matindustrien. Automatisering og digitalisering er vesentlig for effektiv produksjon og drift i disse markedene. Vi utvikler og leverer automasjonsløsninger basert på plattformer fra ABB, Siemens og Wonderware. Skala har sin egen automasjonsplattform – LTLine, som vi selv utvikler løpende etter bransjekrav og teknologisk utvikling.

Skala er i vekst og automatisering er et av våre viktigste satsningsområder. Vi utvikler kosteffektive og standardiserte automasjonssystem til norsk matindustri og sjømatnæringen (som vårt frontprodukt LTLine), og optimale design av produksjonsløsninger i tverrfaglig samarbeid internt og med ledende leverandører. Vi søker automasjonsingeniører med Industriell IT kompetanse som ønsker å jobbe med et bredt spekter av kunder og utfordringer til vårt prosjektsalgsteam.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.