Hopp til hovedinnholdet
Banner

Vil du jobbe hos oss?

Når du velger å jobbe med prosessdesign og utstyr til matindustrien tar du samtidig et verdivalg. Mat er verdens viktigste råstoff og påvirker alle mennesker – hver dag. Det er nedbrytbart i naturen og utgjør en forskjell på liv og død på sitt beste – eller verste. Derfor er produksjon av mat ikke noe som kan tas lett på. En feil i produksjonen kan ha fatale konsekvenser for merkevaren som står bak produktet, men enda viktigere for enkeltindividet som konsumerer produktet. Det må vi huske på hver dag og i hver eneste oppgave vi løser for våre kunder. Resultatet av våre valg eksponeres for salg i mathyllene og står på matbordet til hele Norges befolkning.

Hos oss får du anledning til å jobbe med noen av Norges beste innen matindustriteknologi. Vi har et utviklingsmiljø som finne løsninger på oppgaver som ingen tidligere har løst. Her får du anledning til å jobbe med alle bransjer og med oppgaver for små matprodusenter og store industrianlegg – alle er like viktige for oss.

 

Ledig stillinger:

Skala er ledende innen levering av prosessløsninger til norsk matindustri. Med fokus på oppsøkende salg og aktiv rådgiving for kunden, får du en viktig rolle i forhold til å sikre og bygge videre på vår ledende posisjon i meieri og drikkevarebransjen. Som selger får du ansvar for en kundeportefølje bestående av kunder i meieri- og drikkevareindustrien. Du blir Skalas ansikt utad og den som sørger for at kunden opplever god service – hver gang. Din hovedoppgave er å dekke kundenes behov for prosjekt eller maskiner i deres produksjonsprosess.

Vi søker etter flere teknisk support medarbeidere til Ettermarkesavdelingen. Stillingen som teknisk support innebærer en bred kontaktflate for problemløsning i organisasjonen og mot våre kunder. 

Skala har Norges største fagmiljø innen prosjektering av prosessanlegg til matindustrien og har en betydelig installert maskinpark hos våre kunder. Vi ønsker å utvikle dette potensialet gjennom markedsaktiviteter og ledelse av avdelingens medarbeidere.

Skala er et Skandinavias største fagmiljøer for prosessløsninger til matindustrien. Nå søker vi en servicemekaniker til vår ettermarkedsavdeling.

Skala er i vekst og automatisering er et av våre viktigste satsningsområder. Vi utvikler kosteffektive og standardiserte automasjonssystem til norsk matindustri og sjømatnæringen (som vårt frontprodukt LTLine), og optimale design av produksjonsløsninger i tverrfaglig samarbeid internt og med ledende leverandører. Vi søker automasjonsingeniører med Industriell IT kompetanse som ønsker å jobbe med et bredt spekter av kunder og utfordringer til vårt prosjektsalgsteam.

Vi er i vekst og søker montører til våre kunder i Trondheimsområdet. Montasjen vil foregå ute hos kunde, eller i prefab.hall i Skalas fabrikk på Heimdal.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.