Hopp til hovedinnholdet

Vi forenkler dine innkjøp

Vi tilbyr et meget bredt utvalg av driftsmateriell til næringsmiddelindustrien, tilpasset denne industriens behov. Dette betyr at du kan få det meste du trenger fra én og samme leverandør.

Skala representerer et av Skandinavias største fagmiljøer innen sitt område. Vi er alene om å kunne tilby teknologi, utstyr og spisskompetanse innen så godt som hele spekteret av varer og tjenester som næringsmiddelindustrien etterspør.

Med Norges største utvalg av driftsmateriell til matindustrien, kan vi tilby deg et bredt spekter av produkter og tjenester som sikrer deg en effektiv og trygg produksjon. Dette omfatter blant annet hygienesystemer og rådgivning, ingredienser, laboratorieutrustning og analyseutstyr, verne- og personalutstyr.

Samle alt under ett
Ved å samle innkjøpene til én hovedleverandør kan innkjøpsprosessen forenkles betydelig – fra bestilling til fakturering. Slike avtaler har vi med mange av våre kunder, noe som er med på å redusere ressursbruk og totalkostnader for kundene.
Vi diskuterer gjerne med deg hvordan vi I fellesskap kan finne løsninger som forenkler din innkjøpshverdag. Dette kan være alt fra samlefakturaer og faste forsendelsesdager, til integrerte innkjøpsløsninger og elektronisk faktura.

Vi har også nylig introdusert en helt ny og oppdatert nettbutikk for deg som kjøper inn driftsmateriell og utstyr i mat- og fiskeindustrien! Sortimentet omfatter ca 3500 artikkelnummer og dekker de produkter du finner i Skalas standardsortiment innen driftsmateriell.

Enkel i bruk - alltid tilgjengelig
Det er raskt å komme i gang, og du kan gjøre dine innkjøp når som helst og hvor som helst - på PC, nettbrett eller mobil. Det er alltid dine priser du ser, og du kan blant annet se tidligere bestillinger, ordrestatus, bekreftet leveringsdato og annen historikk i nettbutikken. Fakturering og vareutlevering skjer på samme måte som ved vanlig bestilling.

Kontakt oss – så kan vi fortelle deg mer! Vi hjelper deg gjerne med dine bestillinger og gir deg svar på alle andre spørsmål du eventuelt måtte ha.

Les mer om nettbutikken her!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.