Hopp til hovedinnholdet

Vi klipper telefonledningen

Økende krav til mobilitet og tilgjengelighet på ulike plattformer gjør at Skala Prosessteknikk og Skala Fabrikk fra 12. juni avvikler sin fasttelefonløsning og går over til en 100% mobilbasert løsning. Vårt nye mobile bedriftsnett er integrert med Microsoft Lync - noe som betyr nye og mer fleksible kommunikasjonsmulighter både internt og for kontakter som også bruker denne teknologien.

Bruk mobilnummer når du kontakter oss direkte
 Fra nå av vil derfor ikke våre direkte innvalgsnummer til fasttelefon virke lengre, og du må benytte mobilnummer når du skal kontakte oss på direkte nummer.Dersom du ikke har mobilnummeret, finner du en oversikt over kontaktpersoner og mobilnummer på disse linkene:

Er du Lync bruker kan du også søke opp din Skala kontakt via emailadressen til vedkommende.

NB! Sentralbordnummer og faksnummer for Skala Prosessteknikk; 23 05 28 00/23 05 28 01 og Skala Fabrikk; 73 87 60 00/73 87 60 40 vil fortsatt være det samme.

Har du spørsmål? Vi håper og tror at vårt nye mobile bedriftsnett skal bety gode og enda mer fleksible kontaktmuligheter for deg som kunde. Dersom du har spørsmål eller kommentarer til den nye løsningen, ta kontakt med vårt sentralbord eller din faste kundekontakt.

Og for ordens skyld: Disse endringene gjelder kun Skala Fabrikk og Skala Prosessteknikk, og ikke de andre selskapene i Skala gruppen.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.