Hopp til hovedinnholdet

Service på fjernstyrt anlegg - når alle har gått hjem

På anlegg med LTLine styresystem kan Skalas egne automasjonsingeniører styre anlegget remote ved vedlikehold, som feks ventilservice.

I disse tider er det viktig å redusere faren for smitte fra eventuelle besøkende på anlegget. Har du LTLine som prosesstyring, kan vi  gjøre service og vedlikehold på anlegget ditt uten noen ansatte tilstede!

– I disse dager prøver vil lage serviceløsninger som innebærer minst mulig smitterisiko for våre kunder, forteller Skalas ettermarkedssjef Jørgen Jarvaag. – Derfor tilbyr vi nå for de kundene som har LTLine som styresystem, å gjennomføre vedlikehold, som feks ventilservice uten at noen ansatte er tilstede!

– I kontinuerlige prosessanlegg som du finner i feks meieri- og drikkevareindustrien, må man operere styreanlegget under vedlikehold, forklarer Jørgen. – Dette er for å stenge av de deler av anlegget som vedlikeholdes og forhindre at produkt, vann eller damp kommer på avveie. Som regel betyr dette at anleggets egen ansatte må være tilstede under vedlikehold.

– På anlegg med LTLine styresystem kan Skalas egne automasjonsingeniører utføre denne styringen remote forteller Jarvaag.  – For disse kundene kan vi dermed tilby vedlikehold, som feks ventilservice, uten at noen av anleggets ansatte er tilstede. 

Høres dette interessant ut?
Kontakt ettermarkedssjef Jørgen Jarvaag på mob.: +47 950 52 955 eller e-post: jorgen.jarvaag@skala.no , alternativt kontakt vår support på support@skala.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.