Hopp til hovedinnholdet

Velkommen til nye Skala på www.skala.no!

Vi vil kommunisere tydeligere med deg! Som kunde, investor, ny kollega, partner, konkurrent eller generell interessent vil vi du skal finne det du leter etter - samtidig som vi vil vise deg den brede arenaen vi opererer på!

Et samlet Skala
Hovedmålet med vårt nye uttrykk er å presentere Skalas totale tilbud under et felles merke - Skala. Dette skal gjøre det enklere for deg å finne fram til produkter og kontaktpersoner innenfor din bransje. Vi har derfor delt vårt totaltilbud inn i bransjer, for å tydeliggjøre hvem vi er og hva vi kan. Men aller viktigst har det vært å gjøre informasjonen om oss enklere og mer tilgjengelig!

Vår viktigste kapital - menneskene
En av endringene på våre nye hjemmesider er at vi presenterer noen av våre flinke folk i de ulike bransjene. På den måten blir du litt mer kjent med oss ut over våre produkter og tjenester. Vår kapital er vår kompetanse, og i vårt hus sitter alle våre dyktige medarbeidere som jobber lidenskapelig for å bidra til å utvikle matindustrien i Norge.

Nytt og nyttig
På våre nye nettsider vil du nå også finne informasjon om vår kompetansetjeneste Skala Akademiet. Vi mener våre kunder skal få ta del i det siste innen teknologi, trender, utvikling og muligheter - slik at vi sammen kan sette gode og sammensatte mål for morgendagens matindustri.

Vi vil også anbefale en tur innom vår nylig lanserte Netshop, der du kan finne alt av nødvendig materiell for din daglige drift.

Informasjonen på nettsidene er som før, men vi har lagt til det lille ekstra for å hjelpe deg å finne frem til det du søker på best og raskest mulig måte!

Velkommen til oss på www.skala.no - matindustriens førstevalg!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.