Hopp til hovedinnholdet

Teknologi for grønnsaker, frukt, poteter og salater

Innen grøntsektoren samarbeider vi med ledende internasjonale leverandører som bla Bijlsma, Tummers, Odenberg, Finis og Florigo. Sortimentet omfatter utstyr for mottak og lagring, steinfjerning og vask og sortering. I tillegg kan vi tilby skrellelinjer, ulike type kuttelinjer samt utstyr til blanchering og fritering.

Enten det gjelder prosessutrustning for batch- eller kontinuerlig produksjon, kan vi tilby løsninger for resepthåndtering, dosering, blanding/miksing, varmebehandling, lagring og fylling av ulike ferdigmatprodukter av ulik viskositet og sammensetning.

Fra prosjektering til daglig drift
Skala tilbyr tjenester innen prosjektering, prosjektledelse og automatisering, og tar hånd om alt fra planlegging og prosjektering, til montasje og oppstart. Våre fagmiljøer forener kunnskap om næringsmiddelteknologi, automasjon og prosessteknikk. I samarbeide med de øvrige selskapene i Skala gruppen dekker vi hele verdikjeden, fra råvaremottak til ferdigvarelager.

Internasjonal kunnskap – lokal tilstedeværelse
Vi kombinerer et omfattende internasjonalt leverandørnettverk med betydelig egenkompetanse om norsk matindustri. Dette sikrer løsninger basert på den beste teknologien som er tilgjengelig, tilpasset norske forhold.

En støttespiller i daglig drift
Vi ønsker å være en støttespiller i våre kunders daglige drift, og tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester som sikrer deg effektiv og trygg produksjon. Dette omfatter bla forebyggende service og vedlikehold, reservedeler, hygienesystemer, driftsrekvisita og, verne- og personalutstyr.

Les mer om vårt produkttilbud her

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.