Hopp til hovedinnholdet

Optimal miljøtilpasset rengjøring til lavest mulig kostnad

Effektiv rengjøring av tanker er grunnleggende for å sikre hygienisk produksjon, høy produktivitet og lønnsomhet. Dessuten vil du spare kostnader og forbedre din bærekraftige miljøprestasjon.

Alfa Lavals tankrengjøringsteknologi gjør det mulig å redusere avløpsvannet betydelig, øke oppetiden og spare penger.

Sani SB serien – sparer tid, vann og kjemi

Toftejorg roterende sprayhoder fra Alfa Laval gir eksepsjonell rengjøring, bedre sluttproduktkvalitet, større totalytelse og reduserte driftskostnader. Toftejorg roterende sprayhoder bruker mindre vann, mindre energi og mindre rengjøringsmidler enn statiske spraykuler. Dette bidrar ikke bare til å redusere forbruket av vann og kjemikalier med høy renhet, men øker også bedriftens miljøprofil.

 

Lang levetid, lite vedlikehold og minimal nedetid

Generelt sett er rutinemessig inspeksjon det eneste vedlikeholdet som kreves for Toftejorg roterende sprayhodeenheter. Disse enhetene er så pålitelige at en enkelt enhet i mange tilfeller kan oppfylle kravene til et anlegg gjennom hele levetiden. Det er lite sannsynlig at du vil trenge reservedeler til disse enhetene.

 

TJ40G Burst - det beste av tre teknologier i ett produkt

Alfa Laval TJ40G Burst reduserer syklustider og kostnader for energi, vann og rengjøringsmidler. Den roterende tankrengjøringsmaskinen sørger ikke bare for fremragende rengjøring, den renser også seg selv – både innvendig og utvendig.

TJ40G Burst rengjør tankene 60 prosent raskere enn en statisk vaskekuledyse, som betyr økt oppetiden i produksjonen. Ettersom den rengjør raskere, brukes det mindre vann og mindre rengjøringsmidler, og driftskostnadene reduseres med opptil 70 prosent.

Designet for høy hygienestandard

Den hygieniske selvrensende konstruksjonen sikrer at vaskeløsningen når de ytre overflatene til det roterende dysehodet, samt de kritiske indre komponentene som alle bøsninger, lagre og indre overflater. Mange detaljer bidrar til dette, blant annet små hull i navet, som sørger for at kjeglen på vasketurbinen er ren og dermed fjerner rester som andre systemer ikke kan. Dette minimerer risikoen for produktkontaminering og sikrer høy produktkvalitet.

Effektiv rengjøring

Den kraftige mekaniske effekten av jet-strømmen sikrer fremragende rengjøringsresultater, og krever mindre tid, energi, vann og rengjøringsmidler enn sammenlignbare CIP-metoder. 

Alfa Laval TJ40G håndterer krevende tankrester samt faste stoffer opptil 1 mm i rengjøringsvæsken. Dette er spesielt viktig for prosesslinjer som for eksempel i en bryggeriapplikasjon, hvor vaskeløsningen kan resirkuleres i løpet av rengjøringssyklusen.

Alfa Laval TJ40G Burst er for tanker med gjenstridig belegg, som for eksempel gjæringstanker. En spesiell dyse sikrer effektiv påføring av kjemikalier i hele tanken, denne forbehandlingen reduserer vannforbruk og vasketid dramatisk. 

Modeller for ulike oppgaver

Alfa Lavals TJ serie omfatter ulike modeller tilpasset ulike oppgaver:

  • Alfa Laval TJ20G for tanker på 15 til 150 kubikkmeter
  • Alfa Laval TJ40G for tanker på 50 til 500 kubikkmeter
  • Alfa Laval TJ40G-HD for spesielt krevende vask
  • Alfa Laval TJ40G Burst for tanker som krever forbehandling 

Vil du vite mer?

Kontakt Owe Barsten på mob.: 928 44 308 / owe.barsten@skala.no, eller din kundekontakt i Skala for mer informasjon om hva disse produktene kan bety av muligheter og besparelser!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.