Hopp til hovedinnholdet

Steinar Spydevold (44) er vår nye administrerende direktør

Steinar Spydevold (44) er ansatt som administrerende direktør i Skala fra 1. februar. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i Ingeniør Compagniet AS, med ansvar for et av Norges største selskap innen ingeniørbemanning.

Styreleder i Skala, Lars Aashammer, er fornøyd med å kunne få på plass en administrerende direktør for Skala. “Skala står foran mange spennende muligheter og utfordringer framover og trenger en leder som kan engasjere og bygge selskapet videre som kompetansvirksomhet. Jeg er sikker på at Steinar har den rette kombinasjonen av erfaring til å lykkes med dette arbeidet.”

Steinar er utdannet sivilingeniør fra NTNU, maskinlinjen og ved den tekniske høyskolen i Aachen (RWTH) i Tyskland. Etter endt utdannelse ble han fabrikksjef for plastkork fabrikken Ecorc AS før han fortsatte som rådgiver og gruppeleder på materialavdelingen til Teknologisk Institutt. Steinar var deretter site manager for Promens (Polimoon), før han kom til IndustriConsult AS der han hadde flere stillinger før han ble daglig leder.

“Jeg er spent og ydmyk for posisjonen og gleder med til å få jobbe i tett kontakt med prosjekter og kunder. Skala har mange spennende muligheter forretningsmessig og ikke minst mange flinke ansatte med lang og unik kompetanse.” sier en fornøyd administrerende direktør.
Vi ønsker Steinar velkommen!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.