Hopp til hovedinnholdet

Stor interesse for Skala på Aqua Nor 2019

Skalas stand har vært svært godt besøkt.

20. august startet årets mest spennende messe for akvakultur- og fiskeindustrien! Skala var selvsagt  tilstede og hadde mye nytt å vise våre kunder. Her er litt av det som ble presentert.

Nyhet! Maskon fiskepumpe system 

Skala Maskon presenterer en helt nyutviklet fiskepumpe for skånsom, helautomatisk transport av levende fisk. En rekke funksjoner gjør dette til en meget fleksibel og arbeidsbesparende løsning. Pumpen sørger automatisk for fast transporthastighet og jevn mengde fisk uansett nivå i karet. Systemet sørger også for at nivået i karet opprettholdes. Automasjon regulerer tilsetningen av vann, slik at fisketanken ikke blir oversvømmet.

Nyhet! Kompakte hydrolyse- og sloanlegg 

Skala har utviklet kompakte prosessløsninger for produksjon av protein, mel og olje, basert på restråstoff fra fisk og andre marine arter. Løsningene kan leveres i kompakte «skid» løsninger for montasje på industrigulv, eller i container. På messen kan du ta en virtuell tur i anleggene!

Nyhet! EcoFishBox - den bærekraftige fiskekassen

Plast på avveie i hav og natur har fått stor oppmerksomhet de siste årene og det letes etter mer miljøvennlige alternativer. Kasser i plast og EPS (isopor) er en kilde til slik forurensing, spesielt når det gjelder plast i havet. 

StoraEnso har utviklet et bærekraftig alternativ til plastkassen – EcoFishBox er vanntett, hygienisk og har evnen til å holde mat i kjølekjeden over lang tid. EcoFishBox kan kastes som pappemballasje, og er gjenvinnbar. Når man tar hensyn til emballasjens fulle livssyklus fremstår den enkle gjenvinningen av EcoFishBox som en stor fordel som gir mindre påvirkning på miljøet. Den tar også mindre plass under transport og lagring, da emballasjen leveres flat og settes sammen ved fylling.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.