Hopp til hovedinnholdet

Skala bistår TINE Meieriet Brumunddal i ny utvidelse

Som et av de virkelig store meieriene her til lands, går TINE Meieriet Brumunddal enda en utvidelse i møte - og som mange ganger tidligere er Skala med på laget.

TINE Meieriet Brummundal er et av TINEs satsningsanlegg og er betydelig utvidet og modernisert de siste årene for å kunne ta hånd om flere nye produkter. Nå står enda en ny utvidelse for døren, og denne gangen er det produksjonen av ulike laktosereduserte og langtidsholdbare produkter som skal få økt kapasitet. – Vi er allerede i gang med prosjekteringsarbeidet, og ser frem å arbeide videre med TINE Brumunddal i 2016, forteller Henning Sørensen.

TINE satser flere titalls millioner på utvidelsen, som vil omfatte nye filterløsninger for laktosereduksjon, nye steriltanker og annet prosessutstyr for aseptisk produksjon. – Tine Brumunddal er en kunde som stiller svært høye krav til sine prosessleverandører, ikke minst på grunn av sitt allsidige produktspekter og det faktum at mye av produksjonen omfatter langtidsholdbare produkter med svært høye kvalitetskrav, forteller Skalas salgsdirektør, Henning Sørensen. – At vi ble valgt til samarbeidspartner, tror jeg i stor grad skyldes at vi kan tilby en helhetlig løsning basert på velprøvd teknologi fra våre samarbeidspartnere Tetra Pak, Alfa Laval og ABB.

Norskutviklet styringssystem med fokus på miljø og ressursutnyttelse
Et moderne meierianlegg er blant de mest automatiserte produksjonsanleggene du vil finne i norsk industri. TINE Meieriet Brumundal hører til de absolutt mest avanserte, med en betydelig kompleksitet på prosesstyringen. Det nye produksjonsutstyret vil også benytte Skala LTLine – et styringssystem utviklet av Skala og skreddersydd for matindustrien.

Skala vil ha ansvar for hele leveransen fra prosjektering til montasje og igangkjøring. – Vi er allerede i gang med prosjekteringsarbeidet, og ser frem å arbeide videre med prosjektet i 2016, avslutter Henning Sørensen.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.