Hopp til hovedinnholdet

Skala - bindeleddet mellom tradisjon og innovasjon

Ny teknologi og økt endringstakt vil prege matindustrien i løpet av de neste årene. Ikke bare kravet til lønnsomhet, men også forbrukernes økende fokus på helse og mat stiller nye krav til innovasjon og utvikling. Vi skal være en solid og kompetent partner for våre kunder i denne hverdagen, derfor vil vi fremover velge å bruke ressurser på å videreutvikle vår egenkompetanse.

De tydeligste tilbakemeldingene vi får fra våre kunder, er at de vil ha en samarbeidspartner med et fagmiljø som kan være nytenkende sammen med dem. Dette er en utfordring vi ønsker velkommen, for dette gir det oss muligheten til å være en enda bedre rådgiver for våre kunder - for å møte miljøkrav, utnytte ny teknologi og gjøre de riktige tekniske og økonomiske valgene. I tillegg gir dette våre fagressurser motiverende utfordringer i hverdagen.
 
Innovasjon i samarbeide med våre kunder er blitt en del av våre daglige oppgaver. Som første i sitt slag installerer vi i 2016 en komplett hydrolysefabrikk i en havgående tråler for Nordic Wildfish. Vi kombinerer kjent prosessteknologi med nye rammer for produksjon for å gi enda ferskere sluttprodukter og mer effektive prosesser. Alle våre kunder har fokus på energiutnyttelse i sin produksjon og vår jobb er å finne nye veier. Skalas kompetansemiljø har produsert verdens første gårdstank med CO2 som kuldemedium – og på TINE Frya installeres en nyvinnende ENØK-løsning som gjenvinner og utnytter energi gjennom hele produksjonsanlegget.
 
Kompetanseheving i fokus
I en tid med færre, men også mye større og mer kompliserte leveranser, stilles det nye krav til vår evne til å tenke tverrfaglig. Med økt aktivitetstakt har vi nå fokus på å hente ny nøkkelkompetanse inn i selskapet. I tillegg vil vi i større grad jobbe i tverrfaglige team for å heve kompetansen i egne rekker. Vi har nå gjort nødvendige strukturelle endringer for å skape større fleksibilitet - og for å kunne utnytte synergiene mellom bransjeområdene på best mulig måte.
 
Mat er høyteknologi og vår drivkraft er innovasjon. Vi gleder oss til å gå fremtidens matindustri i møte – og ser frem til mange spennende og lærerike prosjekter sammen med våre kunder og partnere i tiden som kommer.

 

Steinar Spydevold, Administrerende direktør

 
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.