Hopp til hovedinnholdet

Rustfritt stål - et materiale med muligheter

Skala Fabrikk kan se tilbake på mer enn 75 års kontinuerlig produksjon med rustfritt stål som hovedmateriale. Dette har gitt oss en unik kompetanse på konstruksjon og produksjon i rustfritt stål. Vi bruker gjerne denne kunnskapen til spesialproduksjon av feks bygningsdetaljer, tanker, innredning og andre skreddersydde produkter! 


Atle Monsås, fabrikksjef Skala Fabrikk
 Dette kan du bruke oss til

Skala Fabrikks spesialprodukter omfatter alt fra store industrielle prosesskomponenter som inndampere, varmevekslere og tanker, til komponenter for offshoreindustrien og bygningsdetaljer i rustfritt stål.

Laserskjæring
To store laserskjæreanlegg for plater opptil 4 x 2 meters format, og i tykkelser fra 0,5 mm til 20 mm kan bearbeides.

Forming/bearbeiding
Dyktige fagfolk og CNC-styrte maskiner som kantpresse, platevals, rørbøyer og dreiesenter.

Sveising og platearbeid
Dyktige fagarbeidere innen platearbeiderfaget, mange med et stort utvalg sveisesertifikater på rustfritt, syrefast, duplex stål og aluminium.

Tankspesialisten
Alle typer tanker etter mål og kundens ønsker.


– Med matindustrien som primær kundegruppe, har vi alltid måtte forholde oss til kunder med store krav til utførelse og kvalitet, forteller fabrikksjef Atle Monsås. – Dette gjelder blant annet gårds-, transport- og prosesstanker for melk og andre næringsmidler. Her er vi ledende i Norge.
– Med dette som basis har vi de senere årene hatt en økende virksomhet som leverandør av spesialprodukter og produktelementer i rustfritt stål. Dette omfatter alt fra serieproduksjon av deler/komponenter, til spesialproduksjon av feks bygningsdetaljer, tanker og innredning.

Gi oss en utfordring
– Rustfritt stål finnes i mange ulike kvaliteter, tilpasset ulike bruksområder og miljøer. Formbarhet, lang levetid, hygieniske egenskaper og evne til å tåle krevende miljøer er noe av det som kjennetegner dette materialet, mener Atle.
– Vi ønsker at kundene bruker vår kompetanse og kapasitet når de har behov for noe  spesielt i rustfritt stål, understreker Monsås. – Vi har et moderne og sentralt beliggende produksjonsanlegg spesielt tilpasset produksjon av rustfrie platekonstruksjoner. Aller viktigst er det at vi har en erfaren stab av fagfolk som kan hjelpe deg å finne en løsning som tilfredsstiller akkurat dine behov. Vi kan produsere på kundenes egne spesifikasjoner og konstruksjonstegninger, eller vi kan utvikle disse sammen, avslutter Atle.
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.