Hopp til hovedinnholdet

Rekordoppslutning under årets LTLine Brukerforum

Med fokus på operatøreffektivitet og risikosikring av anleggene, ble det rekordoppslutning rundt årets LTLine Brukerforum, som i år gikk av stabelen i Trondheim første uken i desember.

Programmet under årets arrangement traff bredt og trakk nær hundre deltagere til Scandic Nidelven på de tradisjonsrike fagdagene.

 

- Det viktigste for oss ved å delta på disse samlingene er dialogen vi har direkte med utviklerne av LTLine - et av våre viktigste verktøy i den daglige driften, sier Jan Erik Linn, prosjekt- og prosessleder på TINE Tretten. – I år var CIP-optimalisering og et innblikk i nye LTLine på 800xA de to store overskriftene på programmet for oss, fortsetter han.

 - Dialogen mellom brukerne og utviklerne har i alle år vært grunnsteinen i forumet, og har gitt viktige innspill til utviklingen av styresystemet, forteller Heidi Moseng, seksjonssjef for automasjon og industriell IT i Skala. – Vi setter medlemmene og deltagernes engasjement svært høyt, og tenker at forumet skal være en erfarings- og kompetanseutvekslingsarena også brukerne imellom, sier hun.

Med deltagere fra hele landet og fra ulike bransjer, er den årlige samlingen unik i sitt slag.
- Forumet er en nyttig arena for diskusjon rundt erfaringer knyttet til ulike næringsmiddelprosesser, sier Linn. – Vi kan ha ulike utfordringer selv om prosessene kan være ganske like, forteller han videre.

Erfaringsutveksling hos TINE Tunga
TINE Tunga bidro sterkt på samlingen med både foredrag og erfaringsdeling spesielt knyttet til CIP-optimalisering, samt bedriftsbesøk på Tunga-anlegget med omvisning. Det var knyttet stor spenning til omvisning i det nye kontrollrommet på Tunga, levert med utstyr og produkter fra CGM, ABB og Skala.

- Det er spennende at TINE Tunga fokuserer på operatøreffektivitet gjennom å tilrettelegge kontrollroms-miljøet for tverrfaglig beslutningsstøtte. Jeg er overbevist om at dette er med på å øke TINE Tunga sin lønnsomhet, fortsetter Moseng.

Det er viktig for oss å sette fokus på den sentrale rollen operatøren har i en lønnsom og effektiv produksjon. Dette er en av de vesentligste driverne i videreutviklingen av LTLine og for våre helhetlige kontrollromkonsept med innebygget beslutningsstøtte. Vi samarbeider tett med tunge aktører innen sine respektive fagfelt (HFS, CGM og ABB) for å gjøre løsningene optimale for kundene våre, avslutter hun.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.