Hopp til hovedinnholdet

Vi søker to automasjonsingeniører til utviklende fagmiljø.

Skala har Norges største fagmiljø innenfor prosjektering og leveranser av prosessanlegg til næringsmiddelindustrien. Mange av våre kunder har svært avanserte automasjonsløsninger, og dette er et av våre viktigste forretningssområder. Vi representerer ledende leverandører innen dette feltet. Våre automasjonsingeniører utvikler i nært samarbeide med våre prosessingeniører nye og moderne produksjonsløsninger for norsk næringsmiddelindustri. Vi benytter systemer fra ABB (SattLine og 800xA), Siemens (S7) og Wonderware som basis for våre løsninger.

Automasjonsingeniør i Oslo, ved Klepp eller i Trondheim

Arbeidsoppgavene vil først og fremst bestå i:

  • Programmering og igangkjøring av prosessanlegg
  • Prosjektering og instrumentering
  • Arbeide med elektro/ePlan

Arbeidssted er i Oslo på Alfaset, alternativt ved et av våre avdelingskontor på Klepp i Rogaland eller Heimdal i Trondheim.

En del reisevirksomhet må påregnes da hele landet er arbeidsområde.

Ønskede kvalifikasjoner

Du bør fortrinnsvis være ingeniør-/sivilingeniør. Også nyutdannede kan søke, men det vil være en fordel med erfaring fra automasjon i prosessindustrien. Erfaring med programmering  av PLS systemer fra Siemens og/eller DCS systemer fra ABB samt gode datakunnskaper generelt er ønskelig.

Oppgavene krever selvstendighet, god orden og struktur på eget arbeide. Stillingen krever utstrakt kontakt internt, og med kunder og leverandører. Evne til å skape kontakt og kommunisere med mennesker er derfor viktig. Erfaring fra prosjektarbeide vil være en fordel. 

Utviklende arbeidsmiljø

Du vil samarbeide med noen av bransjens mest erfarne fagfolk innen sitt område, og få bred kunnskap om både prosessteknologi og automatisering. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø, interessante arbeidsoppgaver og lønn etter kvalifikasjoner. Videre opplæring vil skje internt og hos våre leverandører. Tiltredelse snarest.

Vil du vite mer – ring Heid Moseng på telefon 23 05 28 50/907 96 839. Søknad sendes heidi.moseng@landteknikk.no.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.