Hopp til hovedinnholdet

Fra prosjektering til daglig drift

Skala er en ledende leverandør av produksjonsutstyr og automatiserte linjer til kjøttindustrien. Maskiner og komplette linjer for bearbeiding, stykking og porsjonering, veiing og pakking hører til spesialitetene.

Skalas produktspekter spenner over slakte- og skjærelinjer, foredlingsmaskiner, utstyr for stykking og porsjonering, fylle- og pakkelinjer samt transport- og løfteutstyr. Vi tilbyr alt fra komplette produksjonslinjer inklusive prosjektering, installasjon og oppstart, til enkeltstående maskiner som skal løse konkrete oppgaver. 

Fra prosjektering til daglig drift

Skala tilbyr tjenester innen prosjektering, prosjektledelse og automatisering, og tar hånd om alt fra planlegging og prosjektering, til montasje og oppstart. Våre fagmiljøer forener kunnskap om næringsmiddelteknologi, automasjon og prosessteknikk. I samarbeide med de øvrige selskapene i Skala gruppen dekker vi hele verdikjeden, fra råvaremottak til ferdigvarelager.

Internasjonal kunnskap – lokal tilstedeværelse
Vi kombinerer et omfattende internasjonalt leverandørnettverk med betydelig egenkompetanse om norsk matindustri. Dette sikrer løsninger basert på den beste teknologien som er tilgjengelig, tilpasset norske forhold.

En støttespiller i daglig drift
Vi ønsker å være en støttespiller i våre kunders daglige drift, og tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester som sikrer deg effektiv og trygg produksjon. Dette omfatter bla forebyggende service og vedlikehold, reservedeler, hygienesystemer, driftsrekvisita og, verne- og personalutstyr.

Skandinavia som marked
Skala  representerer flere av de ledende internasjonale leverandørene innen sitt  område. En rekke av disse representerer vi i det skandinaviske marked, og Skala har datterselskap i Danmark.

Les mer om vårt produkttilbud til kjøttbransjen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.