Hopp til hovedinnholdet

Nye skritt på en spennende reise

– Vi er forberedt på fremtidens krav og mål, sier Steinar Spydevold. Etter halvannet år som administrerende direktør i Skala har Steinar tro på en bevisst og bærekraftig utvikling i matindustrien. Med et fremtidsrettet fokus og et sterkt og nært tverrfaglig miljø innad, ønsker vi å beholde vår posisjon som matindustriens førstevalg.

– Etter å ha jobbet i Skala siden februar i fjor, er det omfanget av den kompetanse og de løsninger vi kan tilby det som har slått meg mest, mener Steinar. – Jeg opplever også fagmiljøer med stor yrkesstolthet og dype røtter i norsk matindustri.

– Alt dette utgjør en betydelig styrke for oss som bedrift, og er egenskaper som er verdifulle for våre kunder. – Men i det som er vår styrke, ligger også våre største utfordringer; Vi må forvalte og synligjøre vår store bredde på en måte som innebærer mer samordnede og komplette løsninger for våre kunder. Det skal bli enklere å bruke Skala, mener Steinar. – Og vi må utnytte vår historie og bakgrunn som en plattform for å ta enda raskere skritt inn i en fremtid som forandrer seg mye og fort!

Omfattende tilbud – et Skala
Skalas egne engineerings- og produksjonsmiljøer, i kombinasjon med et omfattende internasjonalt leverandørnettverk, gjør at vi kan tilby det meste som trengs for å bygge og drive et moderne produksjonsanlegg i alle typer matindustri, mener Steinar. – Utfordringen ligger i å samordne og synliggjøre dette for på en måte som gjør det enkelt for kunden. Derfor arbeider vi aktivt for å samle vårt totale produkttilbud under én avsender – Skala. Hvordan vi er organisert, eller hvilket Skala selskap som besitter den kunnskapen du som kunde er ute etter, skal ikke bety så mye, forteller Steinar.

Vi skal prege norsk matindustri

– Vi vil være mer enn en leverandør til matindustrien, påpeker Steinar. – Målet er å gjøre en forskjell, ved å utvikle og tilby løsninger som bringer våre kunder videre.


– Med dyktige medarbeidere og kompetanse på mat, prosess, automatisering, maskinbygging, prosjektledelse, servicetjenester og forbruksmateriell, sammen med vårt omfattende leverandør- og kundenettverk, representerer Skala et unikt teknologimiljø, mener Steinar. – Kombinasjonen av produktbredde og spisskompetanse gir oss en unik posisjon i et stadig mer krevende marked.

For å lykkes videre må Skala utvikle seg videre. Vi må tiltrekke oss de beste hodene og ha fokus på kompetanseutvikling.  Og vi må ligge helt i front i forhold til hva som skjer med matbransjen internasjonalt; hvilke trender skjer innen matvarer og hvordan kan vi hjelpe våre kunder til å forbedre kvaliteten og effektiviteten i deres produksjon ytterligere.

– Vi er kundens rådgiver og vi skal ha ekspertrollen. Og vi skal være dette for all type matproduksjon. Dette kan bli nye skritt på en spennende reise – en reise jeg gleder meg til å ta del i, avslutter Steinar.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.