Hopp til hovedinnholdet

Alfa Laval ThinkTop – tenkt om igjen

Nye ThinkTop er enklere og langt raskere å montere og passer alle standard Alfa Laval aktuatorer.

Alfa Laval ThinkTop V50 og V70 er en helt ny generasjon ventiltopper med mange revolusjonerende egenskaper. Et omfattende utviklingsarbeide ligger bak de nye ventiltoppene for å sikre mest mulig brukervennlighet og driftsikkerhet. V50 og V70 har en rekke egenskaper som bidrar til bedre økonomi under montasje og drift. 

Oppnå betydelige vannbesparelser
Ved flipping av mixproof ventiler er rengjøringseffekten klart størst når ventilsetet åpnes og stenges og det oppnås turbulent flow. Med ThinkTop V70 kan vi få flippetid ned til under ett sekund - det innebærer vann- og miljøbesparelser med opp til 90% . Det kan gjøre dette til en hurtig nedbetalt investering!

Reduser montasjetiden med opp til 90%
ThinkTop V50 og V70 passer alle standard Alfa Laval aktuatorer. Ventiltoppen kjenner selv igjen ventil-oppsettet og konfigurerer seg selv automatisk. ThinkTop V70 og V70 monteres og aktiveres av en enkel person i løpet av 3 min - en tidsbesparelse på opp til 90% i forhold til forrige generasjon topper.

Bli kjent med fordelene til nye ThinkTop! 
De nye ventiltoppene er mer kompakte, har enklere og mer solid monteringsløsning, mer hygienisk utforming og har 360° LED indikatorlys.

Klikk her for mer informasjon!

Vil du vite mer?
Spør din kundekontakt i Skala eller ta kontakt med vår produktspesialist Owe Barsten owe.barstein@skala.no mobil: 92 84 43 08.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.