Hopp til hovedinnholdet

Geir Solberg er ny daglig leder i Skala Robotech

Geir Solberg (52) er fra 12. mai ansatt som daglig leder i Skalas Robotech i Lier i Drammen. Geir kommer fra Teamtrade der han i de siste to årene har jobbet som regionssjef/salgssjef. 

Styreleder i Skala Foodtech og administrerende direktør i Skala Prosessteknikk, Steinar Spydevold, er veldig fornøyd med å kunne få en erstatning etter Ulf Brekke som i en periode vil jobbe med salg før han går over i pensjonistenes rekker. “Geirs erfaring fra ledelse av OEM Automatic der han med suksess har utviklet en virksomhet i en beslektet bransje, er viktig for den videre utvikling av Skala Robotech. Ikke minst også hans egenskaper til å bygge team og et positivt arbeidsmiljø!”

Geir er utdannet ingeniør innen verkstedsteknisk automatisering ved KIH Kongsberg og har videreutdannelse innen bedriftsøkonomi samt ledelse. Han startet sin karriere som salgssjef i Tomca Maskin før han gikk over til Interroll Norge som produktsjef/salgsansvarlig. Etter 7 år fikk Geir stillingen som administrerende direktør i OEM Automatic der han i 17 år først jobbet mot salg før han de siste årene hadde mer fokus på oppkjøp, omorganisering, team – og kulturbygging.

 Geir bor med familien sin i Drammen og er opptatt av båt på sommeren og langrenn på vinteren.

“Jeg ser fram til å få ta over ledelsen av en så spennende virksomhet som Skala Robotech og med de mulighetene selskapet har. Her er det unik kompetanse innen roboter og automasjon og ikke minst et godt arbeidsmiljø som jeg ønsker å ta vare på og forvalte videre. Ulf har gjort en god jobb!” sier en fornøyd ny daglig leder i Skala Robotech.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.