Hopp til hovedinnholdet

Nøkkelferdige løsninger for innlandsbaserte oppdrettsanlegg - totalentreprise

Innlandsbasert oppdrett av laks er et av mange spennende forretningsområder som Skala satser på. Vi er nå i startgropen på flere prosjekter gjeldene innlandsbaserte oppdrettsanlegg på land. 

Fra idé til marked

Ved å tilby forprosjekt som en spesialist rådgivningstjeneste, i forbindelse med RAS evaluering for det aktuelle innlandsbaserte oppdrettsanlegget, vil man ha en solid plattform for igangsetting av det aktuelle prosjektet. Skala, gjennom sin partnerstruktur, leverer nøkkelferdige løsninger (Turn Key) for innlandsbaserte oppdrettsanlegg. Skala leverer teknologiløsninger til både oppstrøms- og nedstrømsdelen av komplette anlegg, som igjen bidrar til en kraftig redusering av miljøavtrykket.

Skala, via vår partnerstruktur, har også mulighet til å være med å finansierer prosessanlegg for sekundære råvarer, komplette innlandsbaserte oppdrettsanlegg, eller bare opp- og nedstrømsdelen, hver for seg. Dette viser seg å være svært interessant for investorer som ønsker å etablere seg i dette nye markedet. Man ser også at landeiere, for eksempel kommuner, ønsker slik industri iverksatt innen sine grenser. Det er subsidier og støtteordninger av solid karakter som trekkes frem, som insitament for etablering. Les mer

Illustrasjon: Veronica Munch Ipsen (veronica.munch.ipsen@skala.no) & Atle Lesund (atle.lesund@skala.no eller mob: 974 21 688)    

Bruksrett: Skala gruppen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.