Hopp til hovedinnholdet

Meieriteknologi er i vårt DNA

Skala er Norges ledende leverandør av prosessutrustning og automasjonsløsninger og driftsmateriell til meieriindustrien og representerer et av Skandinavias største fagmiljøer innen dette området. Vi har levert teknologi til norsk meieriindustri siden 1937 – i snart 80 år. Med Skala på laget er du sikret en samarbeidspartner som har en dyp forståelse for produksjonsprosessene i norsk meieriindustri. 

Skala tilbyr tjenester innen prosjektering, prosjektledelse og automatisering, og tar hånd om alt fra planlegging og prosjektering, til montasje og igangkjøring. Vi kombinerer et omfattende internasjonalt leverandørnettverk med betydelig egenkompetanse om meieriteknologi og det enkelte meierianlegg i Norge. Dette sikrer deg løsninger basert på den beste teknologien som er tilgjengelig, tilpasset norske forhold, og basert på stor kunnskap om ditt anlegg.

Tett integrasjon mellom automasjon og prosessanlegg
Skala tilbyr automasjonsløsninger som er utviklet med basis i meierienes produksjonsprosesser, og  som er tett integrert med de prosesstekniske løsningene. Vårt automasjonssystem Skala LTLine på har innebygget mange tiårs erfaring når det gjelder automatisering og optimalisering av produksjonsprosesser i norsk meieriindustri.  Med en partner som tar ansvar for både automasjon og det produksjonstekniske, er du også sikret robuste løsninger og klar ansvarsfordeling når det gjelder igangkjøring og feilsøking.

Fra forprosjekt til daglig drift
Vi legger vekt på å være en samarbeidspartner i hele anleggets livssyklus. Med Norges største og mest omfattende fagmiljø dedikert meieriindustrien, er du sikret en samarbeidspartner som bidrar til utvikling, driftssikkerhet og økonomi i hele anleggets levetid.

Les me om vårt produkttilbud her 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.