Hopp til hovedinnholdet

Med Alfa Laval på BrauBeviale 2015

10 til 12 november, Messezentrum, Hall 7, stand 737-1, Nürnberg, Tyskland

Skala og Alfa Laval inviterer  deg til å besøke oss på BrauBeviale 2015! Møt våre eksperter og oppdag vårt brede utvalg av teknologi og metoder for å optimalisere drikkevareproduksjon. Her får du vite mer om hvordan vår kombinasjon av teknologi, systemer, utstyr og tjenester gjør det mulig for bryggeri og drikkevareindustri å oppnå førsteklasses kvalitetsresultater: Vi arbeider målbevisst for å levere utstyr og løsninger som maksimerer energieffektivitet, oppetid, vannsparing og gjenvinning. Vi tror også at ved å jobbe tett sammen med våre kunder og samarbeidspartnere, kan vi få store ting til å skje!

På denne messen er noen av våre fokusområder:

Bryggeriløsninger

Alfa Lavals avanserte bryggeriløsninger, fra frittstående moduler til komplette prosesslinjer, er designet for å hjelpe bryggerier nå høyere avkastning samtidig som energi- og vannforbruk, avfall og utslipp reduseres. Vi tilbyr løsninger både for store og små bryggerier som sikrer maksimal effektivitet og minst mulig miljøpåvirkning.

Mineralvanproduksjon

En stor utfordring ved fremstilling av ”soft drinks” er å sikre homogen blanding av sirup og andre ingredienser. Kombinasjonen av Alfa Lavals skånsomme mikseagitatorer og raske jet-miksere sikrer kvalitet i alle detaljer og  åpner for maksimal effektivitet i produksjonen, samtidig som optimal hygiene sikres. Kombinert med vår kostnadseffektive tankrengjøringsutstyr og løsninger, sikrer dette produsentene en trygg produksjon.

Utstyr som stilles ut

Noe av utstyret besøkende vil kunne se på vår stand på BrauBeviale:

• Alfa Laval LKH Prime - en selvsugende pumpe med nye luftskruen teknologi. Denne er nyeste medlem i den velprøvde LKH pumpe familien - designet for å levere maksimal effektivitet, samtidig som den tilbyr stille drift.

• Alfa Laval TJ40G Rotary Jet Head - en tankrengjøringsmaskin som leverer høyeffektiv og hygienisk CIP vask. Rengjøringsmønsteret til Alfa Laval TJ40G er utformet for å optimalisere vann- og vaskemiddel-besparelser. TJ40G er helt selvrensende.

• Alfa Laval Brew 250 - den eneste hermetiske bunnmatede løsningen for optimal håndverksmessig brygging. Tilbyr skånsom behandling og inntil 30% høyere filtrering og gjæringskapasitet, modulen er også svært energieffektiv.

• Alfa Laval Membranfiltrerings Module - en kompakt biologisk behandling (MBR) modul som produserer usedvanlig rent og gjenbrukbart reststoff ved behandling av industrielt og kommunalt avløpsvann. Den høye permeabiliteten av membranen forbedrer alle MBR driftsparametre.

 Kontakt din kundekontakt i Skala, eller gå til www.alfalaval.com/brau2015 for mer informasjon!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.