Hopp til hovedinnholdet

Vi stiller på Mat og Emballasje 2014!

Skala gruppen representerer Norges største fagmiljø innen prosessteknologi til matindustrien. Mindre kjent er at vi også tilbyr betydelig spisskompetanse innen porsjonering, veiing, emballering, internlogistikk og robotteknologi. På Mat og Emballasje vil vi fokusere på ”end of line” – mao det som skjer fra produktet er produsert til det er ferdig emballert og på pall.

Selskapene i Skala gruppen kan tilby produkter, kompetanse og løsninger innen så godt som alle disse områdene, nesten uansett type produkt eller produksjon. Vi kombinerer et omfattende internasjonalt leverandørnettverk med egenproduksjon og betydelig kompetanse. 
På standen vil vi ha fagspesialister som kan fortelle deg mer om hva vi kan tilby innen "end of line". Vi vil selvsagt også presentere hva vi kan tilby av engineeringstjenester, prosessutrustning og driftsreksvista

Onsdag 5. februar arrangerer vi temamøte i forbindelse med messen

Vi i Skala gruppen inviterer til fagdag kombinert med lunch på Thon Hotel, Lillestrøm onsdag 5. februar kl 09.30-14. Hotellet ligger vegg i vegg med Norges Varemesse, så her ligger det godt tilrette for å kombinere faglig input og en hyggelig lunch med besøk på Mat og Emballasje/Smak 2014. Du kan lese mer om dette her.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.