Hopp til hovedinnholdet

Mange råvarer - og et bredt spekter av sluttprodukter

Dette området kjennetegnes av at det omfatter et bredt spekter av råvarer og sluttprodukter. Det dekker også et meget bredt spekter av ulike produksjonsmetoder og -utstyr. I samarbeide med ledende internasjonale samarbeidspartnere, som Alfa Laval og TetraPak kan vi tilby løsninger, enten det gjelder ferdigretter som supper, sauser eller og andre viskøse produkter.. 

Enten det gjelder prosessutrustning for batch- eller kontinuerlig produksjon, kan vi tilby løsninger for resepthåndtering, dosering, blanding/miksing, varmebehandling, lagring og fylling av ulike ferdigmatprodukter av ulik viskositet og sammensetning.

Fra prosjektering til daglig drift
Skala tilbyr tjenester innen prosjektering, prosjektledelse og automatisering, og tar hånd om alt fra planlegging og prosjektering, til montasje og oppstart. Våre fagmiljøer forener kunnskap om næringsmiddelteknologi, automasjon og prosessteknikk. I samarbeide med de øvrige selskapene i Skala gruppen dekker vi hele verdikjeden, fra råvaremottak til ferdigvarelager.

Internasjonal kunnskap – lokal tilstedeværelse
Vi kombinerer et omfattende internasjonalt leverandørnettverk med betydelig egenkompetanse om norsk matindustri. Dette sikrer løsninger basert på den beste teknologien som er tilgjengelig, tilpasset norske forhold.

En støttespiller i daglig drift
Vi ønsker å være en støttespiller i våre kunders daglige drift, og tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester som sikrer deg effektiv og trygg produksjon. Dette omfatter bla forebyggende service og vedlikehold, reservedeler, hygienesystemer, driftsrekvisita og, verne- og personalutstyr.

Les mer om vårt produkttilbud her

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.