Hopp til hovedinnholdet

Magnus Wahlgren vil lede vår satsing innen kjøtt

Magnus Wahlgren er ansatt i Skala som ny salgsjef, med ansvar for vår satsing innen kjøttindustrien og annen næringsmiddelindustri. Magnus kommer fra stillingen som utviklingssjef i Nortura, og har svært solid erfaring både fra forskning, produktutvikling og produksjonseffektivisering.

Som en del av vår satsing innen kjøtt- og næringsmiddelindustrien, er vi svært glade for å ha Magnus på laget. Med lidenskapelig forhold til mat og matteknologi tok han veien fra fireårig ingeniørstudie til sivilingeniørutdannelse innen næringsmiddelkjemi og til sist som Teknisk Doktor innen biofysikalsk kjemi ved Universitet i Lund. Utnyttelse av proteiner i næringsmidler har vært et av de områdene som Magnus har fordypet seg spesielt i.

 

Med bakgrunn som forsker ved Universitetet i Lund, produkt- og prosessutvikler ved Köttforskningsinstituttet i Kävlinge, fagsjef i Norsk Kjøttsamvirke og produktutviklingssjef i Swedish Meats/Scanfoods og utviklingssjef i Nortura vil Magnus kunne bidra med et helhetlig perspektiv innen våre satsingsområder.

Les mer om Magnus Wahlberg i siste Skala nytt

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.