Hopp til hovedinnholdet

LKH Prime 40 CIP retur pumpe gir økte bruksmuligheter

Alfa Laval LKH Prime 20 ble lansert i 2016 og satte en ny standard innen CIP retur pumper. Nå introduseres Alfa Laval LKH Prime 40 til serien, dermed blir ytelsene betydelig utvidet. LKH Prime 40 leverer strømningshastighet på opp til 100 m3/t og en løftehøyde på opp til 45 m.

Den nye standarden innen CIP retur pumper
Alfa Laval LKH Prime er en effektiv, allsidig og hygienisk CIP retur pumpe. Den benytter en kombinasjon av luftskrueteknologi og avansert design gjør den egnet for bla næringsmidler, melkeprodukter, drikke og andre produkter med strenge hygienekrav. LKH Prime UltraPure-versjonene er ideelle for farmasøytiske bruksområder.

Energieffektiv
En kombinasjon av avansert luftskrueteknologi, optimalisert impeller og husgeometri sikrer effektiv drift, redusert energiforbruk og CO₂-avtrykk. Alfa Laval LKH Prime er konstruert for å oppfylle de strengeste kravene i hygiekrav, er EHEDG-sertifisert og godkjent til å utstyres med 3-A symbol.

Allsidig
Alfa Laval LKH Prime kjennetegnes ved høy pålitelighet, og er konstruert for CIP-oppgaver som omfatter medrevet luft, og tilfredsstiller også kravene til pumping av produkt.

Betydelig redusert støynivå
Alfa Laval LKH Prime er stille i drift og reduserer støy med 80 % sammenlignet med pumper med tradisjonell pumpeteknologi for bruksområder som omfatter CIP/medrevet luft. Redusert støynivå betyr bedre arbeidsmiljø og økt sikkerhet for anleggets ansatte.

Lett å vedlikeholde
Pumpen er enkel og kostnadseffektiv å betjene og vedlikeholde. Ved å dele felles komponenter med Alfa Laval LKH-pumpeserien, får Alfa Laval LKH Prime lave eierkostnader og økt oppetid.

Vil du vite mer?
Kontakt Owe Barsten på tlf 928 44 308 / owe.barsten@skala.no, eller din kundekontakt i Skala for mer informasjon om hva denne pumpen kan bety av muligheter og besparelser!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.