Hopp til hovedinnholdet

Fra produksjon til ferdig pall

Med betydelig spisskom­petanse innen fylling emballering, produkthåndtering og materialflyt, kan vi tilby fullintegrerte løsninger som ivaretar hele verdi­kjeden fra produsert vare til ferdig pall. Vi tar oss av hele leveransen, og du får én partner uten uklare grensesnitt å forholde deg til.

Det er ofte mange trinn i verdikjeden fra ferdig fored­let produkt frem til varene er palletert eller på annen måte klar for distribusjon. Disse trinnene kan omfatte produktemballering, gruppering, kontroll, etikettering, kartonering, kassehåndtering, interntransport og pallete­ring/klargjøring for frakt. Disse prosessene er i høy grad avhengig av hverandre, noe som krever at de enkelte elementer må samstemmes for å oppnå en effektiv og velfungerende vareflyt.

Internasjonalt nettverk og skreddersøm
Selskapene i Skala gruppen kan tilby produkter, kompe­tanse og løsninger innen så godt som alle disse områdene, nesten uansett type produkt eller produksjon. Vi kombi­nerer et omfattende internasjonalt leverandørnettverk med egenproduksjon og betydelig egenkompetanse. Dette gjør at vi har en svært bred palett å sette sammen den best mulige løsningen fra.

Helhetlige løsninger – helhetlig ansvar
Samtidig representerer vi Norges største samlede fagmiljø når det gjelder å planlegge, prosjektere og levere denne typen produksjonsprosesser. For deg som kunde betyr det at du kan utnytte hele det brede spekteret av produkter og kompetanse som selskapene i Skala kan tilby – og samti­dig forholde deg til én profesjonell partner som tar ansvar for koordinering og grensesnitt.

Les mer om produkttilbudet her

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.