Hopp til hovedinnholdet

Norsk fagmiljø for fôr- og mølleindustrien

Med et fagmiljø som har arbeidet mot norsk fôr- og mølleindustri i mer enn 30 år, kan vi tilby omfattende fagkunnskap og erfaring. Som en uavhengig aktør  med et omfattende internasjonalt nettverk, kan vi tilby den løsningen som passer best for akkurat ditt behov. Dermed kan du få det beste av internasjonal teknologi fra en samarbeidspartner som aldri er langt unna.

Enten du trenger komponenter og reservedeler eller en komplett prosesslinje kan vi hjelpe deg.

Produktspekteret omfatter bla komponenter som presser, ekstrudere, ekspandere, coatere, transportører, miksere, siloer, fyllestasjoner og styringssystemer. Med et omfattende internasjonalt leverandørnettverk kan vi i stor grad tilby deg den løsningen som passer akkurat ditt behov – uten å ta hensyn til eventuell leverandørbinding. 

Solid fagmiljø

Det fôrtekniske fagmiljøet i Skala har mange tiårs erfaring med leveranser av større og mindre prosjekter til den norske fôr- og mølleindustrien. 

Vi kjenner derfor de behov og utfordringer denne industrien har, og kan gi kompetente råd –  enten det gjelder større  prosjekter og ombygginger eller konkrete tekniske problemer. Med fagspesialister innen engineering og konstruksjon, prosjektstyring, automasjon og installasjon, kan vi tilby hjelp på de fleste områder.

Nær deg som kunde

Med Skala som samarbeidspartner er aldri hjelpen langt unna. Enten det gjelder større eller mindre installasjoner, planlagt vedlikehold, eller mer hastepregete oppdrag, vil vi kunne hjelpe. 

Med servicepersonell og verkstedsbil har vi nødvendige ressurser til å gjennomføre effektivt vedlikehold. Og et bredt leverandørnettverk gjør at vi kan tilby et stort utvalg av slitedeler og reservedeler spesielt for fôr- og mølleindustrien.

En trygg samarbeidspartner

Vi er en del av Skala gruppen som omsetter for ca 700 mill årlig til  næringsmiddel- og fôrindustrien i Norge. Med ca 200 ansatte representerer vi Norges største fagmiljø innen vårt område – en trygghet for deg som kunde.

Les mer her (pdf)

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.