Hopp til hovedinnholdet

Forberg inn i Skala gruppen

Forberg er et internasjonalt anerkjent merkenavn, knyttet til miksere, coatere og tørkere som brukes i alt fra næringsmiddelindustri til tyngre prosessindustri. Forberg eies nå av Landteknikk. Ved å flytte produksjonen av maskinene ut av Norge, tar vi sikte på å tilby Forbergs unike løsninger til mer konkurransedyktige priser enn før.

Merkenavnet Forberg® er internasjonalt anerkjent og synonymt med dobbelakslede paddelmiksere. Forberg miksere gjør miksingen raskere og mer effektivt enn andre metoder ved hjelp av en “vektløs” fluidiseringsone. Dette er en teknologi som ble utviklet og patentert av Halvor Forberg, og mikserene har blitt produsert i Larvik siden tidlig på 70-tallet. Forberg miksere finner du over alt i verden, og de brukes til å mikse alt fra ingredienser i næringsmiddelindustrien og fôrindustrien til alle mulige andre pulvertyper i industrien. Etter hvert er produktspekteret utvidet til coatere, varmebehandlingssystem og tørker basert på på samme kjerneteknologi. 

Flytter produksjonen til utlandet

Landteknikk har nå overtatt maskinprodusenten Forberg, og har valgt å flytte produksjonen av Forberg maskinene til Serbia. Ved å produsere maskinene i et lavkostland, tar vi sikte på at maskinene skal bli enda mer konkurransedyktige i markedet. Her har vi innledet et samarbeide med O & M Engineering Group – en ledende produsent av maskiner og utstyr til næringsmiddel- og fôrindustrien. De første mikserne er allerede produsert med meget gode erfaringer.

Internasjonal markedsføring

Forberg vil fortsatt være et selvstendig selskap, 100% eid av Landteknikk, som markedsfører sine løsninger i det norske og internasjonale marked. Ansvarlig for denne satsingen er Vladimir Jozin som har lang fartstid innen utvikling og salg fra Forberg. Vil du vite mer, kontakt vladimir.jozin@landteknikk.no.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.