Hopp til hovedinnholdet

Stor etterspørsel etter personalutstyr

Ikke uventet har personalutstyr vært et produktområde med stor pågang de siste ukene. Vi opplever særlig pågang på engangsbekledning og typiske smittevernprodukter. Vi jobber på spreng for å hjelpe våre kunder med utstyr de trenger for en sikker matproduksjon. Mye har vi klart å få inn, og mer er i vente. Men på enkelte ting opplever vi nå lange leveringstider.

– Vi opplever særlig etterspørsel etter engangsbekledning og typiske smittevernprodukter, forteller produktansvarlig Line Torsvik. – Men pågangen er generelt høy på alle produkter i kategorien "Personalutstyr". Det har dukket opp en del nye kunder den siste tiden, samtidig som det ser ut som mange av våre faste kunder vil sikre seg litt for de kommende månedene .

Utnytter et stort leverandørnettverk
– Vi har et stort leverandørnettverk, og jobber nå på spreng for å kjøpe inn det våre kunder trenger for en sikker matproduksjon og god personalbeskyttelse, forteller Line. Vi har klart å få inn igjen nye varer og mer er i vente. Men på enkelte ting, som f.eks munnbind og masker opplever vi nå usikre og til dels lange leveringstider.

Alternative produkter
Derfor bruker vi også mye tid på å lete etter alternativer til produkter vi har lange leveringstider på. Vi holder vår Netshop oppdatert med varenummer (dvs kan enkelte varenummer bli utilgjengelige der når lager er tomt og levering usikker), og nye modeller kan også plutselig dukke opp der hvis vi har funnet alternative produkter. Et godt tips er derfor å ta en kikk her, for å se hva vi til enhver tid kan tilby!

Ellers kan vi jo anbefale å se litt på flergangs-bekledning, som oljeklær, støvler og sko. Her finnes masse, vaskbare kittler og sko-skifte kan være gode valg i disse tider avslutter Line.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.