Hopp til hovedinnholdet

Landteknikk, Landteknikk Fabrikk, BM Food Tech og Optimove skifter navn

- Vi er en gruppe selskaper som sammen utgjør en unik ressurs for næringsmiddelindustrien og annen prosessindustri i Norge. Nå ønsker vi å synliggjøre dette enda bedre, gjennom å fremstå som et tydelig fellesskap under et felles familienavn og en samordnet visuell profil, forteller adm dir i morselskapet Skala Prosessteknikk, Per Ivar Berg.

Felles familienavn
Siden navnet skal kombineres med selskapsnavn som er beskrivende for det enkelte selskaps kjernevirksomhet, bør det helst ikke være for langt, og  bør fungere også på andre språk.

– Felles for alle selskapene i er at vi tilbyr våre kunder økt effektivisering – som regel igjennom ulike stordrifts/skalaeffekter, mener Berg. –Valget har derfor falt på Skala som vårt felles familienavn. Skala gir også utrykk for det brede omfang av kompetanse og løsninger vi kan tilby sammen. Alle selskapenes kjernevirksomhet er knyttet til planlegging/konstruksjon/engineering – her er skalering/målesstokk et sentralt begrep.

Ny logo
Vi har her tatt utgangpunkt i at alle selskapene på ulike måter lager løsninger i form av planløsning og konstruksjoner hvor målestokk er et sentralt verktøy; Skala i betydning av den målestokk som vi alle benytter  er derfor det idemessige utgangspunktet. En målestokk uttrykkes jo alltid igjennom forholdstall skilt med et kolon, som feks 1:100. Dette kolonet finner du igjen i vår nye, felles logo. Du kan lese mer om dette i vedlagte folder.

(pdf).

Ett uttrykk for tettere samarbeide

– Med stadig større, kompliserte og sammensatte produksjonsanlegg blir det viktig med leverandører som har tverrfaglig kunnskap og  evne til å se “de store sammenhengene”, understreker Berg. –  Nettopp kombinasjonen av næringsmiddelteknisk kompetanse, med automasjonsteknisk og prosessteknisk kompetanse gir oss en styrke i et marked som leter etter stordrifts- og effektiviseringsgevinster.

Denne kompetansen har vi videreutviklet de siste årene, bla ved å knytte til oss selskaper med ekspertise innen automatisering og robotisering, internlogistikk og miljøteknologi. Og vi har lykkes i markedet bla igjennom å tilby brede løsninger i samarbeide mellom de ulike selskapene du nå finner i Skala gruppen.

Ved å samle oss under et felles familienavn skal gjøre vår totale produkt- og kompetansebredde enda mer synlig, avslutter Per Ivar.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.