Hopp til hovedinnholdet

Slutt på kompromisser med nye Alfa Laval DuraCirc® rotasjonsstempelpumpe

DuraCirc® endrer spillereglene! Den har alt brukerne vil ha i én pumpe. DuraCirc® er den perfekte balanse mellom overlegen ytelse, topp hygiene og enklere service.

Ytelse, hygiene og enklere service er avgjørende for hygieniske prosesser. Likevel må produsenter innen meieri, drikkevare og næringsmidler ofte gi avkall på det ene for å få det andre. Ikke nå lenger! Nye Alfa Laval DuraCirc® rotasjonsstempelpumpe leverer på alle områder: Robust utførelse, høy effektivitet og pålitelig drift, hygiene med EHEDG og 3-A-sertifisering som standard samt enkel service.

Overlegen ytelse

DuraCirc® er konstruert for å være holdbar, pålitelig og effektiv og sprenger grensene for prosessytelse. Med en robust konstruksjon har pumpen en svært effektiv utførelse, høy ytelse og lave krav til nettoovertrykk på sugesiden (NPSH). Med strømningshastigheter opp til 150 m3/h (660 gpm) kan pumpen håndtere driftstrykk opp til 40 bar (580 psi). Dette er 15% høyere enn alle andre rotasjonsstempelpumper på markedet i dag. Ekstra porter gjør det enkelt å erstatte eksisterende pumper fra Alfa Laval og andre merker med DuraCirc® uten å måtte tilpasse røropplegget.

Topp hygiene

DuraCirc® er sertifisert etter EHEDG-retningslinjene og 3-A-hygienestandardene. Dette sikrer prosessintegritet og produktkvalitet. En sprekkfri utførelse uten dødsoner oppnås ved at alle produktfuktede elastomerer er fremstilt av FDA-godkjente materialer med profilert og definert kompresjon som standard. Dette reduserer kontamineringsrisiko og gir både raskere og rimeligere rengjøring. Rengjøringen blir dessuten mer effektiv ved at tetninger er plassert slik at tetningsflatene er fullstendig nedsenket i det pumpede mediet. Kraftige lagre bærer stive aksler plassert i en solid girkasse av rustfritt stål. Dette reduserer akselbevegelse og minimerer pumpehodekontakt og dermed risikoen for kontaminering av mediet. Konstruksjonen i hundre prosent rustfritt stål egner seg dessuten til hygienisk nedvasking og gir et renere miljø.

Enklere service

Blant pumpens innovative konstruksjonsegenskaper kan vi nevne: Frontlastende enkelttetning, holdbare lagre, ett drøyt smøremiddel til girkassen, eksterne mellomlegg og fullstendig utskiftbare komponenter. Dette eliminerer komplekse, dyre og tidkrevende gjenoppbyggingsprosedyrer og forenkler vedlikeholdet.

Se hvordan DuraCirc® fungerer: 


 

Vil du vite mer?

Kontakt Owe Barsten på mob.: 928 44 308 / owe.barsten@skala.no, eller din kundekontakt i Skala for mer informasjon om hva disse rotasjonsstempelpumpene kan bety av muligheter og besparelser!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.